Antalya sağlık alanında gücüne güç katıyor

Antalya yeni bir sağlık merkezine daha kavuşuyor. Hayırsever Gebizli ailesi tarafından yaptırılan Muratpaşa ilçesi Çaybaşı Mahallesi’nde hizmet verecek olan Dudu–Mehmet Gebizli Aile Sağlığı Merkezi ve Dudu–Mehmet Gebizli Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği için protokol imzalandı.

Antalya sağlık alanında gücüne güç katıyor

Antalya’da sağlık alanında hayırseverlerin destekleri hız kesmeden devam ediyor. Antalya Valiliği ile hayırseverler Nihat, Halil Taylan, Fatma, Mehmet, Zeliha Gebizli ve Makbule Tuncer arasında Muratpaşa ilçesi Çaybaşı Mahallesi’ne 3 katlı 871 metrekare olarak inşa edilen Dudu-Mehmet Gebizli Aile Sağlığı Merkezi ve Dudu–Mehmet Gebizli Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği için protokol töreni düzenlendi.

banner111

2024 Yılının İlk Protokolü İmzalandı
Güçlü sağlık alt yapısı ile adından sıkça söz ettiren Antalya’da 2023 yılında 19 Sağlık Protokolü yapıldı. 2024 yılının ilk protokolü ise İl Sağlık Müdürlüğü’nde Vali Hulusi Şahin, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Evren Ekingen ve hayırseverler tarafından imzalandı.

İmzalanan protokolle Muratpaşa ilçesinde hizmet verecek olan Dudu–Mehmet  Gebizli Aile Sağlığı Merkezi ve Dudu–Mehmet Gebizli Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği çalışmaların tamamlanmasının ardından İl Sağlık Müdürlüğü’ne devredilecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83