Arınç'ın yeğeni siyasete atıldı

Hükümete yönelik son dönemde sert eleştirileri ile dikkat çeken TBMM eski Başkanı ve AK Parti kurucularından Bülent Arınç'ın yeğeni Ezgi Akgün Biber, Demokrat Parti'ye katıldığını ve siyasete atıldığını duyurdu.

Arınç'ın yeğeni siyasete atıldı

Annesi Alanyalı olan Ak Parti kurucularından TBMM eski başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu eski üyesi Bülent Arınç'ın yeğeni olan avukat Ezgi Akgün Biber'de siyasete atıldı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından Biber'in Demokrat Partiden siyaset yapacağına dair ulusal medyada peş peşe haberler çıktı.

"YETER, SÖZ MİLLETİNDİR"

banner111

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Biber, "Güzel ülkemin her köşesinden yükselen adalet çığlıklarına daha fazla duyarsız kalmamak adına bugün itibari ile daha özgür siyaset yapabileceğime ve duyulmak istenenleri değil de, gerçekleri özgürce konuşabileceğime inandığım Demokrat Parti'ye katıldım. Yeter! Söz milletindir!" ifadelerine yer verdi.Biber, hakkından çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu halde Gürcistan üzerinden Belçika’ya kaçmaya çalışırken Tiflis'te yakalanıp bu ülkede hapse atılan Erdal Akgün'ün kızı olması sebebiyle de dikkat çeken bir isim.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83