Avlan Gölü yüzleri güldürdü

Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Avlan Gölü'nde suların yükselmesinden çok mutlu olduğunu ifade etti.

Avlan Gölü yüzleri güldürdü

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Avlan Gölü'nde incelemelerde bulundu. Uslu, Avlan gölünün kurutulması ve sonrada yeniden su tutulması sürecini sonuçlarıyla gördüğünü söyledi. Uslu, “Avlan Gölünü su tutulmuş haliyle görmek beni çok mutlu ediyor. AK Parti Milletvekilleri, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel hep birlikte Avlan Gölünün su tutulması çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Gölün eski günlerine kavuşması için çalışmaların içindeyiz. Su Berekettir. Su varsa yaşam vardır. Susuzluk yaşamı bitirir. Avlan Gölü Antik dönemden bu yana, balıkları ve kuşları besleyen, çevresindeki bahçelere, meralara, sedir ormanlarına ve tarım alanlarına bereket katan yaşam veren bir göl. Bu sene yağışlar çok iyi ve göldeki su seviyesi bizleri mutlu ediyor. İnşallah yaz aylarında kuraklık çekmeyeceğiz” dedi.

banner111

Antalya Milletvekili Atay Uslu, Korkuteli-Elmalı-Finike bölünmüş yol çalışmalarının, Kapıçay Barajı inşaatının kısa bir süre sonra başlayacağını da kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2019, 12:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83