Bağışlar: “Siz memleketçiyseniz ben değilim kardeşim”

Bağışlar: “Siz memleketçiyseniz ben değilim kardeşim”

Alanya Belediyesi Aralık ayı Meclis Toplantısı dün Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Karayolları Müdürlüğü şantiyesinin bulunduğu bölgeye Millet Bahçesi yapılması için plan değişikliği kararı oy çokluğu ile kabul edildi.

Mahmutlar’da kimi çevrelerin algı oyunu yaparak Mahmutlar halkını kandırmaya çalıştığını söyleyen Alanya Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar, konuyla ilgili sosyal medya hesabında şunları söyledi:

banner111

“Tapu kaydı Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait bir arazi ile tapu kaydı Hazine Bakanlığı’na ait bir arazinin takası işlemi, mevcut iktidar bürokratları ve onların yerel temsilcileri aracılığıyla alınan bir karar olup, bu hususta Alanya Belediye Meclisi ve meclis üyelerinin herhangi bir yetkisi yoktur, dolayısıyla böyle bir işlem için Belediye Meclis’inin onayına da ihtiyaç yoktur. Tahsisi yapan iktidar temsilcilerine tek laf etmeyeceksin, kıytırık bir plan düzenlemesinde bizi hain göstereceksin, öyle mi? Belediye meclisinde alınan karar, plan değişikliği ile ilgilidir. Mahmutlar’da bizi hain ilan eden algıcı tayfaya sesleniyorum. Asıl hainlik, bu memlekete tek çivi çakmamış olanları gizlemektir. Yazsanıza kim bu tahsise onay vermiş biz de bilelim yiğidim. Bugüne kadar kimsenin şantajı veya baskısıyla eylemde bulunmadım, kararlar almadım. Bugünden sonra da almam. Bugüne kadar tek çivi çakmadan, memleketin etinden sütünden faydalandınız, sizin şantajlarınız bana sökmez. Siz memleketçiyseniz, ben değilim kardeşim.”

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2022, 11:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83