Bağışlar’dan Mahmutlar’daki AVM hakkında flaş açıklama

Bağışlar’dan Mahmutlar’daki AVM hakkında flaş açıklama

Alanya Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar, Mahmutlar Mahallesi’ndeki AVM inşaatı konusunda bugünkü Alanya Belediye Meclisi’nde önemli bir gelişme yaşandığını duyurdu.Bağışlar, şu açıklamayı yaptı:Bugün yapılan Alanya Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısından önemli bulduğum bir kaç gündem maddesini ilgilenenlerle paylaşmak istiyorum.

1) Yapımına yıllar öncesinden başlanılmış olmasına rağmen, hukuksal bir kısım nedenlerle devam edilemeyen Mahmutlar Mahallesi’nde atıl vaziyette bulunan alışveriş merkezi inşaatı, bugün alınan meclis kararıyla tüm partilerin oy birliği ile, ‘Hukuksal sorunların aşılması ve inşaatın Alanya Belediyesi kontrolüne geçmesi, akabinde Alanya Belediyesi tarafından tamamlanarak tekrar ihale edilmesine’ karar verilmiştir. En başından bu yana söylediğimiz gibi inşaatın devamı öncesinde hukuksal engellerin aşılması ve bu atıl yapının, istihdam ve gelir adına Mahmutlar’ a kazandırılması bölge menfaatine olacaktır.

2) Mahmutlar-Kargıcak-Kestel sahil bandında bulunan deniz kenarında oluşan kayalıkların çözümü ile ilgili ilk etap olarak Alanya Keykubat Plajı önünde hazırlanan, başlangıç kum tutucu (mahmuz) projesi oy çokluğu ile ret kararı verilmiştir. Şahsi görüşüm, turizm vizyonu anlamında Alanya-Kargıcak sahil bandında oluşan kayalıklar ciddi şekilde zarar veriyor ve bir çözüme kavuşturmak gerekiyordu. Fakat bir başka bahara kaldı. Alınan kararların hayırlı olmasını diliyorum.”

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83