Başkan Güvenç'ten Kadınlar Günü mesajı

AK Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Güvenç 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir mesaj yayınladı.

Başkan Güvenç'ten Kadınlar Günü mesajı

AK Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay GÜVENÇ’ten 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı;

banner111

Dünya Kadınlar Günü, Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış ve her yıl 8 Mart'ta kutlanan uluslararası bir gündür. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılmaktadır.

Dünyanın en önemli gelişmelerine, özel ve anlamlı günlerine bakacak olursak hepsinde kadınların verdiği mücadeleyi çektiği acıları ve sonunda elde ettiği başarıları görürüz. Özellikle milletimizin verdiği büyük mücadelelerde Kurtuluş Savaşımızın Destanlarında kadınlarımız  hep ön planda yer almışlardır. Cepheye tek başına top mermisi ve malzeme taşıyan Şerife Bacıları cephede savaşan Kara Fatmaları, Nene Hatunları asla unutmayız. Bu vesileyle bugüne kadar şehit olmuş bütün kadınlarımızı rahmetle ve minnetle anıyorum.
Bulunduğu her ortama şevkat, merhamet ve adalet götüren her zaman her koşulda evlerinde, mesleklerinde özveriyle fedakârlıklarıyla ülkemizin, milletimizin geleceği için gayret gösteren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Kutluyorum. 
Haklarından asla vazgeçmeyen, inancını kendine güvenini asla kaybetmeyen kadınlarımız sayesinde Güçlü Kadın, Güçlü Aile, Güçlü Türkiye…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83