Başkan Maraşlıoğlu’ndan Alanya halkına teşekkür

Alanya Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Maraşlıoğlu, depremin ardından yardım için koşan ve acılarını paylaşan tüm Alanya halkına teşekkürlerini sundu.

Başkan Maraşlıoğlu’ndan Alanya halkına teşekkür

Pazartesi günü saat 04.17’de meydana gelen Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 depremlerinin ardından arama kurtarma çalışmaları ve yardım seferberliği devam ediyor. Alanya Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nde de hüzün ve yardım için mücadele var. Dernek Başkanı Orhan Maraşlıoğlu, deprem felaketinin ilk dakikalarından itibaren kurtarma çalışmalarına ve yardımlar için çaba sarf eden Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, STK, muhtarlar, Emniyet Müdürlüğü ve tüm vatandaşlara teşekkür etti. Maraşlıoğlu, “Desteklerini kanımızın son damlasına kadar hissettik. Herkesten Allah razı olsun” dedi.
Depremzede hemşerilerini otel ve yurtların yanı sıra yakınlarının evlerine de yerleştirdiklerini söyleyen Maraşlıoğlu, bütün depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için de çalıştıklarını söyledi. Maraşlıoğlu, Alanya İlçe Göç İdaresi karşısında bulunan dernek binasına getirilen yardımları Kaymakamlık yönetiminde yardım toplama noktasına bıraktıklarını söyledi.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83