Başkan Şahin sokak hayvanları ile ilgili projesini açıkladı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, 04 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde, sokak hayvanları ile ilgili olarak gerçekleştirmeyi planladığı projeyi açıkladı. 

Başkan Şahin sokak hayvanları ile ilgili projesini açıkladı

Başkan Şahin, otellerde ve turizm işletmelerinde artık olarak kalan yemekleri, kuracakları işletme tesisinde işleyerek sokak hayvanları için mamaya dönüştüreceklerini açıkladı.

banner111

Başkan Şahin, bu sayede israfı da önlemek istediklerini belirterek, “650 den fazla turizm belgeli tesisi ve güçlü ekonomisi olan Alanya’mızda bu gibi projeler ile sokak hayvanlarımızın daha güzel şartlarda yaşamasına olanak tanıyacağız” dedi. 

Başkan Şahin’in konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:“Biz insanlar,  Yüce Allah’ın bizlere bahşettiği dünyamızı binlerce yıldır hayvanlarla birlikte paylaşıyoruz. Onların varlığı  bizler için bazen yaşam  kaynağı oldu, bazen iş hayatımızın ayrılmaz parçası oldular, bazen de bizlerin en iyi dostu oldular. Bu nedenle hayvanlara karşı adil olmak zorundayız. “Önce insan” yerine “önce canlı” anlayışını benimsememiz tüm doğanın refahını sağlamamız açısından büyük bir adımdır. 
Bugün 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü olması sebebiyle hayvan kavramı üzerinde durulsa da biz yöneticilerin asıl görevi hayvanları sözde değil özde korumak ve bunun için gerekli projeleri hayata geçirmektir. 
Bu vesile ile ben buradan gelecekte Alanya’mıza kazandırmayı hedeflediğim bir projeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. 
Yüce Rabbim nasip eder de Alanya Halkı bize bu güzel şehrimize hizmet için yetki verirse verirse otellerde ve diğer tüm turizm işletmelerinde artık yemekleri toplamak kaydıyla kuracağımız işleme tesisinde sokak hayvanları için mama imalatı yapacağız. 
650 den fazla turizm belgeli tesisi ve güçlü ekonomisi olan Alanya’mızda bu gibi projeler ile sokak hayvanlarımızın daha güzel şartlarda yaşamasına olanak tanıyacağız.  
 Özetle yine “O iş bende” diyorum. Hayvansever dostlarımızın da desteği ile evelAllah yapamayacağımız iş yok. Birlikte başardık, birlikte sahip çıkacağız. Her şey Alanya’mız için.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83