Başkan Sünbül’den destek teşekkürü

MHP İlçe Başkanı Sünbül, Alanya Belediyesi ve hayırseverlerin desteğiyle deprem bölgesi için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Sünbül’den destek teşekkürü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, 6 Şubat’tan bugüne kadar Alanyalıların deprem bölgesi için seferberlik ilan ettiğini açıkladı. Sünbül, “Alanya Belediyesi, vatandaşlarımızın desteği ile 145 adet tır giyim ve yiyecek, 40 adet kamyon, giyim ve yiyecek, 26 ad iş makinası, 18 adet kepçe, tur, otobüs, 2 adet cenaze nakil aracı, bir adet ambulans, 5 sağlık personeli, 53 belediye personeli, iki adet cenaze yıkamacı aracı, 68 adet hayır severlerden iş makinasını bölgeye gönderildi” dedi.

banner111

Sünbül sözlerini şöyle sürdürdü: ” 22 tane 4×4 ofrod aracı, 26 adet konteyner, bir adet 100 kişilik yemek çadırı, 40 adet aile çadırı, 350 adet ceset torbası, 22 doktor, 23 din görevlisi, 48 AKUT görevlisi deprem bölgesine gönderildi. Adıyaman ve Hatay’da vatandaşlara yemek ikramında bulunuluyor. Teşekkürler Adem Murat Yücel, teşekkürler Alanya Belediyesi, teşekkürler Alanya halkı, teşekkürler Alanya. Gün birlik günü.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83