Başkan Toklu'dan yoğun hafta sonu mesaisi

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu yoğun mesaisine bu haftasonu da devam etti.

Başkan Toklu'dan yoğun hafta sonu mesaisi

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte bu haftasonu yoğun bir mesai harcadı. Alanya merkezinin yanı sıra civar mahallelerde de düğün, nişan, mevlid, taziye ve çeşitli programlara katılan Toklu ve ekibi, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanmaya devam ediyor. 

TOKLU MUTLULUKLARA ŞAHİTLİK ETMEYİ SÜRDÜRÜYOR

Başkan Toklu ve ekibi hayırlı işlerde vatandaşları yalnız bırakmıyor, ailelerin mutluluklarına ortak olmayı sürdürüyor. Toklu İlk olarak İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Çakmak ve Dilara Boz'un nişan merasimine katıldı. Toklu "Evlilik yolunda önemli bir adım atan Sinan ve Dilara kardeşlerime hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim tamamına erdirsin" dedi. Nişan töreninin ardından Avsallar Mahallesinde Hatiboğlu ve Kaya ailelerinin evlatları Ayşe ve Tamer çiftinin düğün merasimine katışan Toklu, "Ömürlerini birleştiren Ayşe ve Tamer çiftimizin düğün merasimindeyiz. Bu mutIu günde en güzeI ve hayırIı bir geIeceğin sizinIe oImasını diIiyorum. Yuvanız huzurlu olsun." dedi. 

banner111

BAŞKAN TOKLU'NUN YOĞUN MESAİSİ PAZAR GÜNÜ DE DEVAM ETTİ

Alanya Kültür Merkezinde, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün yıl dönümü ve İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'u anma programına katılan Toklu ve ekibi, burada Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro gösterini izlediler. Başkan Toklu, "12 Mart İstiklal Marşı’mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla düzenlenen programdaydık. İstiklal Marşımızın kabulünün 102. yıl dönümünde İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve tüm İstiklal kahramanlarımızı rahmetle andığımız bu anlamlı program için kıymetli öğrencilerimiz başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi. 

Armoni Alanya Kestelspor takım otobüsünün deplasman dönüşü yapmış olduğu kaza sebebiyle yaralanan futbolculara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Başkan Toklu, "Deplasman dönüşü takım otobüsü kaza yapan Armoni Alanya Kestelspor futbolcularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralılara Rabbim'den acil şifalar diliyorum." dedi. Geçmiş olsun ziyaretinin ardından Karakahya ve Şafak ailelerinin evlatları Ayşe ve Faruk çiftine katılan Toklu, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83