Başkan Toklu incelemelerde bulundu

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve beraberindeki heyet Mahmutlar Mahallesinde yapımı tamamlanmak üzere ve inşaat aşamasında olan okulların incelemelerini gerçekleştirdi.

Başkan Toklu incelemelerde bulundu

Mahmutlar Mahallesinde 1 Anaokulu ve 1 İlkokulu projelerinin yapımına başlanıp inşaat sürecinde hızlı bir ilerleme katedilirken yeni Ortaokulunun inşa sürecine bugün başlandı. Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun girişimleri ile Mahmutlar Mahallesi okullarına kavuşuyor. Geçtiğimiz aylarda Antalya’da Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile bir araya gelen Başkan Toklu burada Mahmutlar Mahallesine 2 okul talebini iletmişti. Başkan Toklu, ‘‘Çocuklarımızın geleceğe daha güzel ve daha konforlu ortamlarda hazırlanabilmesi için devletimiz çalışmalarını durmaksızın sürdürüyor. Eğitime verdiğimiz önem çok büyük. Bugün Alanya’mızın Mahmutlar Mahallesine kazandıracağımız yeni okullarımızı; İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Yusuf Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Mahmutlar Mahalle Teşkilatımız ile birlikte yerinde incelemesini yaptık. 8 derslikten oluşan yeni Anaokulumuzun temelleri atıldı. 24 derslikten oluşan yeni Ortaokulumuz da ise bugün çalışmaları başlıyor ve 1 yıl gibi bir sürede tamamlanması hedefleniyor. Hayırsever ve devlet yatırımı olan 32 derslikli yeni İlkokulumuzda da incelemelerimizi gerçekleştirdik. Yeni eğitim öğretim yılına süratle hazırlanıyor. Bölgemizde ki yatırımlarımız takibini sürdürüyor bir bir bitiriyoruz.’’ dedi. 

banner111

ALANYA İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

‘‘Alanya’mızın eğitim ağını genişletmek ve kalitesini arttırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahmutlar Mahallemize yatırımlarımız şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Bölge halkımız tarafından bizlere iletilen her isteği ve talebi bir bir yerine getirmek için her türlü girişimlerde bulunuyor, Alanya’mız için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz.

Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’e, İl Başkanımız Sayın Av. İbrahim Ethem Taş’a, bölge Milletvekillerimize, bölge halkımız adına teşekkürlerimizi sunuyorum. HER ŞEY ALANYA İÇİN!’’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83