Başkan Yılmaz'dan SMA hastası Arya bebeğe ziyaret

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Gazipaşa’da yaşayan SMA Tip 1 hastası Arya bebek ve ailesini ziyaret etti. Başkan Yılmaz, minik bebeğin yurtdışında uygulanan tedaviyi olabilmesi için destek vereceklerini söyledi.

Başkan Yılmaz'dan SMA hastası Arya bebeğe ziyaret


Gazipaşa’da yaşayan Öztürk ailesinin 8 aylık 'SMA Tip 1' hastası bebeği Arya'nın yurtdışında uygulanan ve bedeli 35 milyon lirayı aşan dünyanın en pahalı tedavisine ulaşıp, sağlığına kavuşabilmesi için bağış kampanyası başlatıldı. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, eşi Şerife Yılmaz ile birlikte Perşembe Günü öğle saatlerinde Öztürk ailesini ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. Aile için zorlu olan bu süreçte, yanlarında olacağını belirtti.

banner111


ÖZTÜRK AİLESİ DESTEK BEKLİYOR
Valilikten izinli yardım kampanyasında Arya bebeğin tedavisi için toplanması gereken paranın henüz çok azının toplanabildiğini söyleyen Öztürk ailesi, “Valilik izniyle başlatılan bağış kampanyasına herkesin destek vermesini istiyoruz. Arya’mızın sağlığına kavuştuğu gün bizim en mutlu günümüz olacak. Arya’yı sağlığına kavuşturacağımız günü hayal ediyoruz. Bunu hep birlikte başaracağız. Ziyaretleri ve destekleri için Gazipaşa Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz ve değerli eşi Şerife Hanıma çok teşekkür ediyoruz. Kampanyaya destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.
"TÜM DESTEĞİ VERECEĞİZ"
Öztürk ailesini ziyaret edip talepleri dinleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ailenin yanında olduğunu belirterek, "Bizler Arya Bebeğin tedavisinin bir an önce başlaması için elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Gazipaşa halkı bu tarz konularda çok duyarlıdır. Ben inanıyorum ki tüm ilçe Arya bebeğimizin sağlığına kavuşması için elini taşın altına koyacak. Biz Arya’nın yanındayız.  Yeter ki SMA değil, Arya Bebek kazansın" diye konuştu.
SMA Tip 1 hastası Arya bebek herkesten destek bekliyor. Arya bebeğe Valilik onaylı yasal iban numaralarından sizler de destek olabilirsiniz.
ARYA BEBEK İÇİN VALİLİK ONAYLI YASAL BAĞIŞ BİLGİLERİ
ZİRAAT BANKASI
TR 89 0001 0090 1005 9994 0050 05 (TL)
TR 35 0001 0090 1005 9994 0050 07 (EURO)
TR 62 0001 0090 1005 9994 0050 06 (USD)
ALICI: ALİ HAMZA ÖZTÜRK

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83