Başkan Yücel Cuma Pazarı'nda çalışmaları yerinde inceledi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çalışmaları hızla devam eden Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Yücel Cuma Pazarı'nda çalışmaları yerinde inceledi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bugün Şekerhane Mahallesi’nde eski Cuma Pazarı alanına yapılan Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi’ndeki çalışmaları denetledi. Proje alanında dört koldan devam eden çalışmaları yerinde gören Başkan Yücel, en kısa sürede projenin tamamlanması için herkesin büyük bir özveri ile çalıştığını belirtti.

banner111

Beton dökümün devam ettiği mega projede temel kısmının tamamlanmasının ardından proje yükselmeye başladı. Kısa süre içerisinde ilk kısmını tamamlayarak hem yan yolları hem de projenin pazar kısmını hizmete sokacaklarını belirten Başkan Yücel, “Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi’ndeki çalışmaları inceledik. Projenin kısa sürede tamamlanması ve hem esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın bir an önce mega projemiz ile tanışması için çalışmalara hız verdik. Burada çalışan ve emek veren tüm arkadaşlarımıza özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83