Başkan Yücel, Oba Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri ile iftarda buluştu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kırsaldaki kız çocuklarının eğitim hayatına devam edebilmesi için hayata geçirdiği Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu’nda iftara katıldı. Kız öğrencilere hayata tecrübelerini aktaran Başkan Yücel, “Hepiniz ailelerinizin bizlere emaneti, memleketimizin ise birer cevherisiniz. Derslerinize çalışın ve bizleri gururlandırın” dedi.

Başkan Yücel, Oba Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri ile iftarda buluştu

Eğitim ve sağlık alanında yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kırsaldaki kız öğrencilerin eğitim öğretim hayatına devam edebilmesi için hayata geçirdiği Oba Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerle iftar programında bir araya geldi. Eşi Yıldız Yücel ile birlikte iftara katılan Başkan Yücel, yurt sakini kız öğrencilerle sohbet edip, hayata dair deneyimlerini aktardı. Başkan Yücel, öğrencilerin istek ve önerilerini de dinledi.

banner111

BAŞKAN YÜCEL; “BİZİM İÇİN EĞİTİM HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”

Spor salonundan bilgisayar odasına, etüt ve ders odasından ücretsiz okul servisine kadar birçok imkan bulunan Oba Kız Öğrenci Yurdu’nda öğrencilere seslenen Başkan Yücel, “Burası Alanya’mız için önemli bir eğitim yuvası oldu. Gelecek yıl buranın yüzde 50 kapasitesini arttıracağız ve batı bölgesine de aynı şekilde bir etüt merkezi oluşturacağız. Bizim için eğitim her şeyden önemlidir. Her şeyin eğitimle çözüleceğine inanlardanız. Bizim amacımız ailesini, ülkesini, milletini seven bir gençlik yetiştirmek. Bugün biz varız bundan sonra sizler olacaksınız. Onun için sizlere sadece öğretim değil, eğitim de vermek en büyük arzumuz. Bugün bizleri ağırladığınız, sofranıza davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı ailece mutluyuz. Hepinize başarılar diliyorum.  Allah yolunuzu açık etsin.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2022, 12:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83