Çamlıca'nın şampiyonları kupalarını Başkan Yücel'in elinden aldı

Çamlıcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Fatma Anılgan Halı Saha Turnuvasının ödülleri dün akşam düzenlenen renkli bir törenle sahiplerine verildi.

Çamlıca'nın şampiyonları kupalarını Başkan Yücel'in elinden aldı

Doğanay Hotel’de gerçekleştirilen ödül törenine,Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,  Alanya Belediye Başkan Yardımcıları Nazmi Yüksel ve Tunahan Kasapoğlu, Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu,  MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun, , Belediye Meclis Üyesi Emine Çalış, DEMKOD Başkanı Emine Keyaoğlu, oda temsilcileri, mahalle muhtarlar ve birçok davetli katıldı.


banner111

Çamlıcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeref Aslan’ın konuşmasıyla başlayan gecede tüm oyunculara madalyaları verildi. Şampiyon, birinci, ikinci ve en centilmen takımın oyuncularına da kupaları teslim edildi. 13 takım ve 156 sporcunun katıldığı turnuvanın ödül törenine 500 kişi katıldı.

Şampiyon takıma kupalarını takdim eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı açıklamada,  “Çamlıcalılar çok aktif. Sürekli bir etkinlik yapıyorlar. Böyle giderse nüfusumu Çamlıca’ya aldıracağım” diye konuştu.

Dernek Başkanı  Şeref Arslan gecenin sonundaBaşkan Yücel’e Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Akın’a ve turnuvada aktif olarak görev yapan dernek başkan yardımcısı Salih İnci’ye halı üzerine işlenmiş kendi portreleri hediye etti.

Turnuvanın şampiyon takımı Hacılarspor olurken, İkinci Lortlarspor, üçüncü Dereköyspor ve en centilmen takım Bobuşluspor oldu. En centilmen oyuncular Şerafettin Özdemir, Mehmetali Şimşek, Metin Aşıkoğlu, Ali Tekin, Ender Savaş, Tunahan Göktepe, Mehmet Şenol, Eyüp Çetin, Cafer Durusoy, Mehmet Tez, Serkan Tez, Muratcan Göktepe seçildi. Turnuvanın  gol kralı Oğuzhan Namal, en iyi kaleci ise Cengiz Ünalan oldu.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2019, 10:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83