CHP Alanya’dan ‘Ölüm Kavşağı’nda tedbir alınmamasına tepki

CHP Alanya’dan ‘Ölüm Kavşağı’nda tedbir alınmamasına tepki

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ yaşanan ölümlü kazalara rağmen Demirtaş Kavşağı’nda önlem alınmamasını eleştirdi. CHP Antalya Milletvekili Adayı Murat Özçelik de, “Seçildiğim takdirde meclise ilk taşıyacağım konu bu kavşağın yapımı ve düzenlenmesi olacak” dedi.  

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, daha önce meydana gelen kazalarda birçok insanın yaşamını yitirdiği ve 'Ölüm Kavşağı' olarak adlandırılan Demirtaş Kavşağı'nda açıklamalarda bulundu. Karadağ’a İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile CHP Antalya Milletvekili Adayı Murat Özçelik de eşlik etti.

Karadağ, “Bundan 3-4 ay önce 2 vatandaşımız burada sebepsiz yere can verdi. Daha önce 3 yıl içerisinde bu kavşakta 10’a kadar yakın insanımız can verdi. Biz her seferinde Karayolları yetkilileri lütfen buraya bir el atın, vatandaşlarımızın ölmemesi için bir tedbir alın dedik. Ama ne yazık ki aradan yıllar geçmesine rağmen hala bu karayolu ve Demirtaş sapağında hiçbir tedbir alınmadı. Biz burada vatandaş olarak insanların ölmemesi için hem merkezi hükümetimizden hem de buraya bakan Karayolları müdürlüğümüzden bir önlem alınmasına acilen istiyoruz. İnşallah çok kısa zaman içerisinde 15 Mayıs'ta iktidar olacağız. İktidar olduğumuzda ilk önce yapacağımız düzenlemelerden bir tanesi bu kavşak olacak” dedi.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83