CHP'li Karadağ özür diledi

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, iki gün önce yaptığı basın açıklamasında özel bir GSM şirketi tarafından Alanya'da yapılan kazı çalışmalarını Türk Telekom tarafından yapıldığını belirterek tepki göstermişti. Karadağ, bugün yanlış açıklamadan ötürü Türk Telekom'dan özür diledi.

CHP'li Karadağ özür diledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya’da özel bir Türk Telekom firmasının yaptığı çalışmalarla ilçeyi delik deşik ettiğini ifade eden CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, yaklaşan turizm sezonu öncesi alt ve üstyapı çalışmalarının bir tarihe bağlamasını istemişti.

banner111

Bugün bir açıklama ile bahse konu kazı çalışmalarının özel bir GSM şirketi tarafından yapıldığını açıklayan Coşkun Karadağ, Türk Telekom'dan özür dileri. Karadağ , "6 Nisan Çarşamba günü parti binasında yaptığım basın açıklamasında Alanya'da yapılan kazı çalışmalarının 'Türk Telekom' tarafından yapıldığını belirtmiş idim. Oysaki kazı çalışmaları 'TURKCELL SUPER ONLINE' tarafından yapılmaktadır. Bu hatamdan dolayı 'Türk Telekom'dan özür diliyor, düzeltiyorum. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83