Cleopatra Ink'ten bir ilk daha

Dünyanın en büyük dövme şirketi Cleopatra Ink, 9-12 Şubat 2022 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen, dünyanın turizm alanındaki en büyük beş fuarından biri olan EMITT'te yer alan ilk dövme & piercing markası oldu. 

Cleopatra Ink'ten bir ilk daha

Fuar boyunca misafirlerine özel hediyeler sunan Cleopatra Ink, standa gelen kişilerin iletişim bilgilerini alarak fuara özel dövme çekilişi düzenledi. EMITT Fuarı'nda stantlarını ziyaret eden misafirlerine dövme ve franchise sistemi ile ilgili tüm detayları açıklayan Cleopatra Ink ekibi; misyon olarak yeniliği, modernliği ve kaliteyi şirketinde benimseyerek, daha fazla kitleye ulaşabilmek adına büyümeye devam ettiklerinin altını çizdi.

banner111

DÜNYANIN EN BÜYÜK DÖVME VE PİERCİNG ŞİRKETİ

2014 yılında Alanya’da kurulan Cleopatra Ink, dövme sektöründe dünyada ilk kez uygulanan franchise sistemiyle dövme ve piercing sektörünün öncü markası oldu. Ayrıca Cleopatra Ink, dünyanın önde gelen araştırma merkezlerinden ABD’li Orbis şirketinin verilerine göre; “Dövme sanatının, dünyadaki gelecek 10 yılına etki edecek 5 şirket” arasında gösterilen tek dövme stüdyosuna sahip marka olarak tarihe geçti. Şu anda ise firma; Cleopatra Ink Store, Cleopatra Ink Academy ve Inkjection dergisi gibi birçok koluyla dövme sektörünün profesyonelleşmesine öncülük etmektedir. Cleopatra Ink, uluslararası 70’den fazla ödüle sahip, 10 ülkede toplam 60 stüdyosuyla 1.500’ü aşkın kişiye istihdam yaratan ve dövmeyi sanat haline getiren dövme ve piercing şirketlerinden biridir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83