Çobanlar ve Macarlar'dan Başkan Yılmaz'a tam destek

Çobanlar ve Macarlar'dan Başkan Yılmaz'a tam destek

31 Mart 2024 yerel seçimleri için ilçede sıkı bir çalışma yürüten Gazipaşa Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Ali Yılmaz, beraberindeki CHP İlçe yöneticileri ile birlikte Macar ve Çobanlar Mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi.
Gazipaşa Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Ali Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz ve beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Macar ve Çobanlar Mahallelerini ziyaret eden Yılmaz,  vatandaşlarla sohbet ederek, seçim çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Talep ve önerileri de dinleyen Yılmaz, ilgi, alaka ve yoğun katılımdan dolayı vatandaşlara ayrıca teşekkür etti.
BAŞKAN YILMAZ: “PROJELERİMİZ HAZIR”
Macar Mahalle Konağında düzenlenen toplantıda konuşan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “ Biz ilçemizde 5 yıl boyunca güzel işler yaptık. Borçlarımızı bitirdik. Alnımız açık, yüzümüz pak.  Yapmayı düşündüğümüz projelerimiz hazır. Sizlerin desteğiyle Gazipaşa’mızda çalışmaya devam edeceğiz.” ifadesiyle mahalle halkının desteğini istedi. Toplantıda Belediye Meclis Üyesi adayları tanıtıldı. Mahalle halkı tarafından alkışlarla karşılanan Başkan Yılmaz, Macar Mahallesi’nden tam destek aldı.
ÇOBARLAR MAHALLESİ “BİRLİKTE BAŞARMAYA DEVAM EDECEĞİZ” DEDİ
Gazipaşa’nın 53 Mahallesi’nde de vatandaşlarla sık sık buluşan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 24 Şubat Cumartesi akşamı Çobanlar Mahalle Konağında Çobanlar Halkı ile buluştu. Berat Kandili akşamı olan toplantı öncesinde dualar okundu, toplantıya katılan vatandaşlara ikramda bulunuldu. Herkesin Berat kandilini kutlayan Başkan Yılmaz, Çobanlar Mahallesinde ve İlçede yaptıkları hizmetlerden bahsetti, Mahalle halkının istek ve taleplerini dinledi. Projelerinden bahsetti. Adeta miting havasında Başkan Yılmaz’ı coşku ile karşılayan Çobanlar Halkı, yoğun katılımlarıyla “Birlikte Başarmaya Devam Edeceğiz” dedi. Yüzlerce katılımcı, program sonunda Başkan Yılmaz’la hatıra fotoğrafı çektirdi.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83