Cumhuriyet'in 99.yılı Gazipaşa'da çoşkuyla kutlanacak

Gazipaşa Belediyesi Cumhuriyet’in kuruluşunun 99. Yıldönümünü büyük bir coşku ile kutlamaya hazırlanıyor. 

Cumhuriyet'in 99.yılı Gazipaşa'da çoşkuyla kutlanacak


Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen kutlama programı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerle kutlanacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 28 Ekim Cuma günü Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başlayacak. Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, kurum amirleri ve vatandaşların katılacağı çelenk sunma ve kutlama programı, 29 Ekim Cumartesi günü Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün düzenlediği fener alayı yürüyüşü ile devam edecek. 

CUMHURİYET MEŞALELERİ FENER ALAYINDA YANACAK

Cumhuriyet meşalelerinin yanacağı Fener alayı yürüyüşü, saat 19.00’da Gazi Mahallesi Yayla Market önünden başlayacak. Hal kavşağı ve sonrasında Enver Yokuşu ile devam edecek olan Fener Alayı yürüyüşü, Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak. Fener alayı yürüyüşünün bitmesinin ardından Cumhuriyet Meydanı’nda saat 20.30’da Göksel Doğançay konseri ile kutlamalar devam edecek.

BAŞKAN YILMAZ’DAN FENER ALAYI VE GÖKSEL DOĞANÇAY KONSERİNE DAVET

banner111

Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerine Gazipaşa halkını davet eden Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “ 99 yıldır ışıldayan, bizlere özgürlük ve güç veren Cumhuriyet’imizin kuruluşunu hep birlikte büyük bir coşku ile kutlayacağız. Fener alayı yürüyüşümüze ve sonrasında Cumhuriyet Meydanı’ndaki Göksel Doğançay konserimize tüm halkımızı bekliyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun”  dedi. 
Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programına vatandaşların büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda coşkuyla kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda konser verecek olan sanatçı Göksel Doğançay vatandaşlara Cumhuriyet coşkusunu yaşatacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83