DEMKOD’dan Alanyalılara davet

Burs verdikleri üniversite öğrencileriyle birlikte kahvaltı eden DEMKOD Başkanı Emine Keyaoğlu, 6 Mart tarihinde öğrencilere burs kaynağı sağlamak için düzenleyecekleri etkinliğe eğitime gönül veren bütün Alanyalıları davet ettiğini söyledi.

DEMKOD’dan Alanyalılara davet




Demirtaş ve Köyleri Eğitim Kültür Derneği ( DEMKOD), düzenlediği kahvaltıyla burs verdikleri üniversite öğrencilerini bir araya getirdi.



DEMKOD Başkanı Emine Keyaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Aras Beach’te düzenlenen etkinlikte derneğin burs verdiği üniversite öğrencileri bir araya geldi. Kahvaltıya Alanya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Gaye Coşkun ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Ali Doğan da katıldı. Etkinliğin sonunda öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Dernek Başkanı Keyaoğlu, “Bugün öğrencilerimizle keyifli bir etkinlikte buluştuk. 6 Mart’ta Alanya Öğretmenler Evi’nde DEMKOD olarak vereceğimiz davetle öğrencilerimize burs için kaynak sağlayacağız. Eğitime gönül veren herkesi 6 Mart’taki yemeğimize davet ediyoruz” dedi.

 

banner111

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2019, 10:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83