Depremzedelere gönderilen yardım tırı Narlı'ya ulaştı

Gazipaşa Belediyesi merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık’ta gerçekleşen depremde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar için ilk andan itibaren durmadan çalışmaya devam ediyor.

Depremzedelere gönderilen yardım tırı Narlı'ya ulaştı


Gazipaşa Belediyesi personelleri ile birlikte gece gündüz demeden depremzede vatandaşlar için yardım çalışmalarını sürdürüyor. Yardım toplama merkezi olan Belediye Fuar Alanında, hayırsever vatandaşların da yardımı ile toplanan; battaniye, yorgan, kıyafet, çadır, gıda ürünleri ve ihtiyaç olabilecek her türlü malzeme yüklü tır,  pazartesi günü akşam saatlerinde Gazipaşa’dan yola çıkmıştı. İçerisinde insanı yardım malzemeleri bulunan tır Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinin Narlı Mahallesine Salı günü öğle saatlerinde ulaştı. Ulaşan malzemeler koordinasyon merkezi tarafından depremzedelere dağıtılmaya başlandı. Gazipaşa Belediyesi ekipleri, yardım toplama merkezine gelen yardım malzemeleri ile birlikte Salı günü iki tır dolusu daha insani yardım malzemesi ve üç kamyon odunu deprem bölgesine gönderdi.

DEPREMİN YARALARINI HEP BİRLİKTE SARIP, BİRLİKTE İYİLEŞECEĞİZ

banner111

“Depremin yaralarını hep birlikte sarıp iyileşeceğimize inanıyorum” diyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “ Depremzede vatandaşlarımız için yardım kampanyası başlattık. İlçemiz bu konuda çok hassas ve duyarlı davranıyor. Elinden geldiğince az çok demeden yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Dün akşam yola çıkan ve içerisinde insani yardım malzemeleri bulunan tırımız bugün Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinin Narlı Mahallesine ulaştı. Bugün de iki tır insani yardım malzemesini ve üç kamyon odunu deprem bölgesine doğru yola çıkardık. Yardım çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Yaralarımızı beraber sarıp birlikte iyileşeceğimize yürekten inanıyorum.” dedi. 
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Gazipaşa’da da depremzede vatandaşlar için yardım kampanyaları devam ediyor. Gazipaşa Belediyesi öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına bütün ilçe halkı büyük bir duyarlılıkla destek olmaya devam ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83