Diyanet-Sen Alanya’dan depremzedelere destek

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası Alanya Temsilciliği tarafından Alanya Müftülüğü’nün depremzedeler için başlatmış olduğu battaniye kampanyasına 52 bin 100 TL bağış yapıldı.

Diyanet-Sen Alanya’dan depremzedelere destek

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin yaralarını sarmak amacıyla ülke genelindeki yardım seferberliği devam ediyor. Alanya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi tarafından bu kapsamda “Kardeşlerimiz Üşümesin” temalı yardım kampanyası başlatılmıştı. Alanya halkının yoğun destek verdiği kampanyaya Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası Alanya Temsilciliği de 52 bin 100 TL bağışta bulunarak kampanyaya destek verdi. Alanya İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan desteklerinden dolayı Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası Antalya 2 No’lu Şube Başkanı Ali Özdemir, Başkan yardımcıları Adem Yağcı, Mehmet Yardımcı ve Diyanet-Sen İlçe Başkanı Adem Kargılı’ya teşekkürlerini iletti. Müftü İlhan, bağış makbuzunu Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası Antalya 2 No’lu Şube Başkanı Ali Özdemir’e takdim etti. Özdemir, Türkiye Tek Yürek canlı yayınına da bağlandıklarını ve Alanya’da görev yapan Diyanet-Sen üyesi din görevlilerinin de katılımıyla 61 bin 200 TL yardımda bulunduklarını ifade etti.

KAMPANYA DEVAM EDİYOR

banner111

Alanya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi tarafından başlatılan “Kardeşlerimiz Üşümesin” temalı yardım kampanyasına destekte bulunmak isteyen vatandaşlar Alanya İlçe Müftülüğü’ne ait TR68 0001 2001 2430 0004 0000 21 İBAN numaralı hesaba nakdi yardımda bulunup açıklama kısmına “Battaniye, İsim-Soyisim ve Cep Telefon Numarası” yazmaları yeterli.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83