Diyetisyen Hüsna Yılmaz ofis açtı

Diyetisyen Hüsna Yılmaz’ın diyetisyen ofisinin açılışı gerçekleşti. Açılışa çok sayıda vatandaş katılarak Yılmaz'ı tebrik yağmuruna tuttu.

Diyetisyen Hüsna Yılmaz ofis açtı

Genç diyetisyen Hüsna Yılmaz'ın Alanya Şekerhane Mahallesi'nde bulunan iş yerinin açılışı gerçekleşti. Açılışa, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Genel  Başkanı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı  Gaye Coşkun, Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir, Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, Türk Hava Kurumu (THK) Alanya Şube Başkanı Emine Keyaoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Alanya Müftüsü İhsan İlhan’ın açılış duasının ardından kurdele kesilmesi ile diyetisyen Yılmaz açılış konuşması yaptı.

banner111

YILMAZ’DAN DAVET 
Yılmaz, açılışta yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür ederek, " diyetisyen olarak burada görev almaktayım. Hepinizi kahveye bekliyorum. Şu anda Ege Üniversitesi'nden mezun oldum. Akdeniz Üniversitesi'nde şeker hastalığı üzerine yüksek lisans yapıyorum” diyerek sözü ALTSO Başkanı Şahin’e bıraktı.

' GİRİŞİMCİLİK ÇOK ÖNEMLİ'
Diyetisyen ofisinin açılışında vatandaşlarla birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Şahin, " Girişimcilik çok önemli. Bilhassa kadın girişimciler. Biz her zaman kadın girişimcilerimize pozitif anlamda destek olduk. Hatta destek olmak adına ayrımcılık bile yaptık. Kardeşimizi tebrik ediyorum. Alanya'mızda diyetisyen arttıkça bizim gibi insanlar zayıflayacak. İnşallah faydası olacak.   Artık girişimci sayısı çok olan ülkeler revaçta. Onun için kardeşimi tebrik edip bol kazançlar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2022, 20:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83