Doğu mahallelerinde hizmet yağmuru devam ediyor

Alanya Belediyesi ekiplerinin, Alanya'nın doğusunda yer alan Demirtaş, Mahmutlar, Kargıcak ve Kestel mahallelerinde başlattığı yol ve asfalt seferberliği sürüyor.

Doğu mahallelerinde hizmet yağmuru devam ediyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in Demirtaş, Yeşilöz, Kargıcak ve Mahmutlar Mahalleleri için verdiği talimat doğrultusunda ekipler imar yolu açma ve asfalt hazırlığı çalışmalarını sürdürüyor.

KARGICAK MEHMET AKİF ERSOY CADDESİ ASFALT İÇİN HAZIRLANIYOR

Çalışmalar kapsamında Kargıcak Mahallesi’nde Mehmet Akif Ersoy Caddesinde asfalt hazırlığını sürdüren ekipler, Yeşilöz - Kestel Çökele Yolunda ise yol düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

banner111
DEMİRTAŞ MERKEZDE 12 METRELİ İMAR YOLU ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Demirtaş Mahallesi merkezinde ise bölgenin kalkınmasına büyük katkı sağlaması planlanan 12 metreli imar yolunda istinat duvarı ve yol çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Vatandaşları ulaşım konusunda mağdur etmediklerini belirten Başkan Yücel, “Yeni imar yolları açma, ve asfalt çalışmalarımız doğu mahallerimizde son sürat devam ediyor. Yapılan çalışmalarla bölgenin ulaşımını rahatlatacak adımları atıyoruz. Kış mevsimi öncesi vatandaşları mağdur etmemek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2022, 13:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83