Dosyayı sundu: Artık Gazipaşa’dan belediye başkan aday adayı

Partisinden 14 Mayıs seçiminde Milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Diş Hekimi Murat Özçelik, memleketi Gazipaşa'da Belediye Başkan Aday Adaylığı dosyasını CHP İlçe Teşkilatı'na sundu.

Dosyayı sundu: Artık Gazipaşa’dan belediye başkan aday adayı

Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adaylığı için partisi CHP’ye dosyasını sunan Diş Hekimi Murat Özçelik yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Doğup, büyüdüğüm, mesleğime ve siyasete başladığım, baba ocağım Gazipaşa’mızda yarım kalan hikayemizi tamamlamak için aday adaylığı başvurumuzu dün itibarı ile yaptık. Sayın Özgür Özel’in Genel Başkan seçilmesi ile birlikte değişim talebi her yerde olduğu gibi Gazipaşa’mızda da heyecan yaratmış ve bu süreç içinde partimizin tabanından, büyüklerimizden ve geniş bir kesimden, diğer siyasi partilerde farklı görevlerde bulunmuş hemşehrilerimden ve seçmeninden, muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarından gelen yoğun talep ve destek nedeni ile bu sorumluluğu almaya karar verdim. İnanıyorum Gazipaşa’mızı Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ismine yakışır ve onun ışığında, 55 bin hemşehrilerimle birlikte, yeni bir anlayışa başlangıç yapmak için çok çalışacağız ve mutlaka başaracağız. Allah utandırmasın inşallah.”

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83