Durmuş Özgen ağa oldu

Durmuş Özgen ağa oldu

Yılın belli dönenlerinde iki dağı arasında Atatürk'ün sülietinin göründüğü Günnercik Yaylası haftasonu büyük bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Gazipaşa Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Gazipaşa Toroslar  Günnercik Yayla Şenliği” coşkulu ile gerçekleşti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen şenliklerde, Alanya’nın tanınmış iş insanlarından, siyasetçi Trust United Real Estate firması sahibi Durmuş Özgen 2. kez “Ağa” oldu. Durmuş Özgen, Ağalık için 777 bin TL bağışladı. Özgen’e plaketini Böcek, Yılmaz ve Yücel birlikte verdi. Plaket töreninin ardından Özgen'i bir de sürpriz karşıladı. 

banner111

DEV BAYRAK AÇTI 

THK Alanya Şube Başkanı Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Aşevi Müdürü Tokar Yaylası eski  ağası Emine Keyaoğlu, ağalığını kutlamak üzere Özgen'e dev bir Türk Bayrağı hediye etti. Böcek, Yücel, Özgen ve Keyaoğlu bayrağı hep birlikte açtılar. 

MOBİL YEMEK ARACI

3. Gazipaşa Günnercik Yayla Şenliği’ne Alanya’dan da yüksek katılım vardı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTSO başkan adayları Bilal Gömeç ile Tunahan Toksöz de şenlik alanında vatandaşlarla buluştu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ak Parti Antalya milletvekilleri Kemal Çelik ve Mustafa Köse de şenlik alanında coşkuyla karşılandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Aşevi Günnercik Yaylasında vatandaşa 3 gün boyunca ücretsiz çorba ikramında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2022, 10:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83