Durusoy’dan 23 Nisan mesajı

Durusoy’dan 23 Nisan mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışıyla egemenliğin millete ait olduğunun tüm dünyaya haykırıldığı ve tarih sayfasında, Türk Milleti’nin yeniden doğuşunu temsil eden kutlu bir gün olduğunu ifade eden MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, “Tüm dünya çocuklarına armağan edilen bugün, milletçe sarılmaya, birlik olmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktayız. Bu zorlu zamanlarda, bizlere bir kere daha umut aşılayan bir nefes olmaktadır” dedi.
En kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımızı, geleceğe duyduğumuz heyecanla, umutla yetiştirirken, bizler de büyükler olarak üzerimize düşen görevleri hatırlayarak sorumluluklarının bilincinde olduklarına dikkat çeken MÜSİAD Başkanı Mustafa Durusoy, “Onlara daha adil, daha güzel bir dünya bırakabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bizler iş insanı olmanın yanı sıra, bu milletin birer evladı olarak, yetiştiğimiz topraklara vefa borcumuz olduğunu biliyoruz. Bu farkındalıkla, içinden geçmekte olduğumuz sıkıntılı günlerde, daha çok çalışarak, üreterek ve başta yakın çevremiz olmak üzere tüm milletimize umut aşılayarak yolumuza devam etmeyi de borç biliyoruz. Bizler, 102 yıl öncenin heyecanını, geleceğin umudunu her zaman içimizde taşıyoruz” diye konuştu. 
Atalarımızın, yaşanan bin bir zorluğa, üzerimize yönelen kötü emellere rağmen ümidini yitirmeden bu topraklara sahip çıktığını anımsatan Durusoy, “Bir an dahi unutmadan, bu günlerin de geçeceğine, yine ferah günlerde geleceğe hep birlikte yürüyeceğimize inanıyoruz. Bu inancı, ülkemizin bütün güzel insanlarıyla paylaştığımızı ve yalnız olmadığımızı biliyor, bunun iç huzuruyla yılmadan, yorulmadan çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 102’inci yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyor, geleceğimizin anahtarı olan çocuklarımıza sevgiyle sarılıyoruz” ifadesini kullandı.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83