Ekmel'de Başkan Yılmaz sevgisi

Ekmel'de Başkan Yılmaz sevgisi

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Ekmel Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. 
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, Önceki Dönem Belediye Başkanı Cem Burak Özgenç, Önceki dönem CHP İlçe Başkanı Hasan Özdemir, Gazipaşa Belediyesi Meclis Üyesi adayları ve CHP İlçe Örgütü ile birlikte dün akşam Ekmel Mahallesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Ekmel Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar, belediye başkanları Mehmet Ali Yılmaz’ı yoğun bir ilgiyle karşıladı ve samimi bir ortamda görüş alışverişinde bulundu. Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 5 yıllık görev süresinde ilçeye kazandırılan projeleri ve yapılan hizmetleri vatandaşlara video gösterimi ile aktardı. Ayrıca, ilçede hayata geçirilmesi planlanan yeni projeler hakkında bilgi verdi. Göreve geldiği günden bu yana, üzerinde durdukları en önemli konulardan bir tanesinin halkçı belediyecilik olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, hizmetlerinde birlik ve beraberliği esas alarak halkçı projeleri hayata geçirdiklerini belirtti. Vatandaşların görüşlerine önem verdiklerini ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini ifade etti.

banner111

BAŞKAN YILMAZ’DAN EKMEL’E MAHALLE KONAĞI VE PARK SÖZÜ

EKMEL Mahallesi sakinleriyle buluşmasında hem mahalle sakinlerine hem de eşi Şerife Hanıma teşekkür eden Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Belediye Başkanlığı tek başına olacak bir iş değil. Öncelikle sizler varsınız yanımda, içinde yer aldığımız, güvendiğimiz yanımızda olan Cumhuriyet Halk Partisi gibi 100 yıllık bir çınar var ve tabi ki her zaman yanımda olan kıymetli eşim var. Hani şöyle bir söz vardır, “Her başarılı erkeğin arkasında derler ama ben yanımda diyorum bir kadın vardır. Kadınlarımız olmadan başarı yakalamak mümkün değildir. Ben huzurlarınızda ayrıca eşime de çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
Ekmel Mahallesi’yle ilgili yapılacak hizmetlerden bahseden Başkan Yılmaz “Biz hizmetlerimizi yaparken aciliyet sırasına göre hareket ediyoruz. Buralarda hem genç nüfusumuz hem de mahalle nüfusumuz fazla. Dolayısıyla buralarda mutlaka köy konağı olması gerekiyor. Bundan sonra yatırım zamanı. Ekmel’e bir köy konağı yapacağız bunun sözünü veriyorum. Bunun dışında Ekmel’e hem gençlerimiz hem de çocuklarımız için yeşil alanlarda vakit geçirebilmeleri için bir de park alanı kazandıracağız.” dedi.
Gazipaşa’nın kendi kaynaklarının Gazipaşa’ya yeteceğini vurgulayan Başkan Yılmaz, “Gazipaşa’nın kendi kaynakları bize yeter demiştim. Hala sözümün arkasındayım yeter ki siz bizlerden desteklerinizi eksik etmeyin. Çünkü bizim yolumuz; Halkı dışlayanların yolu değil, bizim yolumuz kalp kıranların yolu değildir. Bizim yolumuz Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yoludur. Kim ne derse desin, biz asla bu yoldan dönmeyiz arkadaşlar. Yeter ki sizin desteğiniz olsun, yeter ki siz yanımızda olun.” sözleriyle Ekmel Mahallesi’nden destek istedi.
Büyük bir alkışla konuşmasını tamamlayan Başkan Yılmaz’a, Ekmel Mahallesi sakinleri teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2024, 16:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83