Engelsiz Kent Meclisi Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi

Alanya Kent Konseyi Engelsiz Kent Meclisi Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı genel kurul  üyelerinin katılımıyla Alanya Kent Konseyi Yerel Gündem 21 Hizmet Binasında gerçekleştirildi.

Engelsiz Kent Meclisi Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi

Açılış yoklamanın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Seçimli olağan genel kurul toplantısına divan kurulu oluşturularak başlandı. Divan kuruluna Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan, Güllerpınarı Mahalle Muhtarı Serap Neğiş yer aldı. Alanya Kent Konseyi Engelsiz Kent Meclisi Sekreteri Esra Yemez’in faaliyet raporunu sunmasının ardından, oylamanın açık oylama şeklinde yapılmasına oy birliği ile karar verildi.
Yürütme kuruluna Esra Yemez, Hüseyin Doğan, Öykü Yarlıgaş, Osman Kağan Kavruk, Baykal Görgülü, Ümit Yaşar Barut, Saliha Marangoz, Fatma Acet, Emine Akman ve Aylin Babadoğan; Kurum olarak seçilen; Milli Eğitim Müdürlüğü, Muhtarlık, İŞKUR, ALKÜ, Sosyal Hizmetler, Sosyal Yardımlaşma Vakfı oy birliği ile seçilmiştir. Dilek ve temenniler alındıktan sonra genel kurul sona ermiştir. 
Alanya Kent Konseyi Engelsiz Kent Meclisi Yürütme Kurulu Genel Kurulun ardından ilk toplantısını Alanya Kent Konseyi Başkanı Sn. Nurhan Özcan ile gerçekleştirdi. Engelsiz Kent Meclisi başkanlığı için tek aday olan Esra Yemez oy birliği ile başkan seçildi.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83