Erdem'den takdir toplayan ziyaretler

Seçim kampanyasının başından beri seviyeli ve olgun tavırlarıyla takdir toplayan ALTSO Başkan Adayı Turizmci Eray Erdem, seçim ziyaretleri kapsamında bu kez "kardeşlerim" dediği rakiplerine gitti. Erdem'in nezaket ve olgunluk içeren bu ziyaretleri kamuoyu tarafından da "Erdemli hareket" şeklinde yorumlandı.

Erdem'den takdir toplayan ziyaretler

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Eray Erdem, seçim yarışını güzelleştiren ziyaretlere imza attı.  Erdem, "kardeşlerim" dediği Bilal Gömeç, Tunahan Toksöz ve Haydar Yıldız’ı ziyaret ederek “hayırlı olsun” dedi. Erdem, ALTSO seçimleri sürecinde şu ana kadar yaşanan nezaketten mutlu olduğunu ifade etti. 

banner111

İlk ziyarette ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç’in seçim ofisine giden Eray Erdem ve ekibi ardından Tunahan Toksöz’ü çalışma ofisinde, Haydar Yılmaz’ı ise seçim ofisinde ziyaret etti. 

“ALANYA SEÇİM SÜRECİNDEN MUTLU”

Bilal Gömeç’e gerçekleştirilen ziyarette konuşan ALTSO Başkan Adayı Turizmci Eray Erdem, seçim sürecindeki olumlu havanın ilçede olumlu karşılandığını söyledi. Erdem, “Alanya, bu seçim sürecinden mutlu. Alanya’nın derdini kendine dert etmiş ve yola çıkmış tüm adaylara hayırlı olsun diyorum. Bilal Gömeç benim seçimde rakibim ancak uzun yıllar birlikte ticaret yaptığımız, Alanyaspor’da yöneticilik yaptığımız değerli bir arkadaşım. Kendisine hayırlı olsun diyorum.” diye konuştu. 

“ZİYARET BENİ ÇOK MUTLU ETTİ“

ALTSO Başkan adaylarından Bilal Gömeç ise Eray Erdem’in seçim ofisine hayırlı olsun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gömeç, “Bu ziyaret beni çok mutlu etti.” diye konuştu. ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz ve Haydar Yılmaz’da ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83