Erdem, parti ziyaretlerine başladı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Turizmci Eray Erdem, kısa süre önce göreve başlayan MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve yönetim kuruluna ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ardından Deva Partisi’ne giden Erdem ve ekibi akşamda seçim ofisinde Yeniden Refah Partisi İlçe Yönetimi’ni ağırladı. 

Erdem, parti ziyaretlerine başladı


ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, ekip arkadaşları Ahmet Paşaoğlu, Selman Cebeci, Mehmet Bacoğlu, Muzaffer Şenol, Harun Lök ve Hakkı Uysal ile birlikte ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Sünbül’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem ALTSO seçimine işaret ederek, “Alanya’da yaşayan bir iş insanı olarak diğer aday arkadaşlarım da Alanya’nın derdini kendine dert edinip hizmet yarışına katıldı. Hepimizin amacı Alanya’mıza daha iyi hizmet edebilmek” dedi. 

“SİYASETTE DİYALOG ÖNEMLİ”

Erdem, konuşmasının devamında “Alanya’ya ve MHP camiasına göreviniz hayırlı olsun. Siyasette önemli olan diyalog kurmasını bilmektir. Siyasette diyalogu eksik etmeyen temas kuran, konuşarak uzlaşabilen insanların olması çok önemli. Farklı düşünceler olabilir ancak ortak paydamız ülkemiz ve Alanya’mız. Umarım farklı platformlarda birlikte hizmet etme şansını yakalarız. İlçemizdeki tüm siyasi partilerimizi ziyaret edeceğiz.” dedi.

SÜNBÜL, “SEÇİM SÜRECİ ALANYA YAKIŞIR BİÇİMDE GİDİYOR”

MHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak ALTSO seçim yarışının nezaket ortamında geçtiğini ve bu durumun Alanya için çok olumlu bir gelişme olduğunu dile getiren MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ise, “Teşkilatımızı ziyarete gelen ALTSO Başkan Adayımız Eray Erdem ve ekibine teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum.” Diye konuştu. 

SONRAKİ DURAK DEVA PARTİSİ

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem ve ekibinin sonraki adresi ise Deva Partisi Alanya İlçe Teşkilatı oldu. Ekibi ile birlikte Deva Partisi Alanya İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Erdem, Deva Partisi İlçe Başkanı Ahmet Çakan ile görüştü. Görüşmede Çakan, Eray Erdem ve ekibine başarılar diledi. 

banner111

YENİDEN REFAH PARTİSİ, ERDEM’E KONUK OLDU

Yeniden Refah Partisi Alanya İlçe Teşkilatı ’da akşam saatlerinde ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem’in seçim ofisini ziyaret etti. İlçe Başkanı Hasan Çapun ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette Yeniden Refah Partisi ilçe yönetimi ALTSO Başkan Adayı Erdem’e başarılar diledi. Erdem ise ziyaretle ilgili olarak, “Seçim ofisimizde bizi ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Çapun ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83