Erdem, “Tarifsiz bir duygu”

Vali Ersin Yazıcı, başta yaptırdığı okul olmak üzere birçok alanda eğitime verdiği desteklerle bilinen Eray Erdem’e  plaket takdim etti. “Erdem, “çok tarifsiz bir mutluluk” diyerek duygularını ifade etti. 

Erdem, “Tarifsiz bir duygu”


Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Alanya’da eğitime katkı sağlayan hayırseverler ile bir araya geldi. Etkinlikte, 2009 yılında Sema Eray Erdem Ortaokulu’nu yaptıran ve eğitim alanında ilçede birçok noktada desteklerini esirgemeyen ALTSO Başkan Adayı Hayırsever iş İnsanı Eray Erdem’e plaket takdim edildi. Erdem’e plaketi Antalya Valisi Ersin Yazıcı verdi. 

“TARİFSİZ BİR DUYGU”

Plaket töreni sırasında duygulandığı gözlenen ALTSO Başkan Adayı Turizmci Eray Erdem, hissettiği duygunun tarifsiz olduğunu dile getirdi. Erdem, “Eğitim, bir toplumun geleceğidir. Eğitime destek verdiğimizde aslında o toplumun geleceğine destek vermiş oluyoruz. Bir toplumun geleceğinin inşasında pay sahibi olmak bence bir insanın hissedebileceği en büyük guru ve mutluluklardan biri. Bu duyguyu tarif edemiyorum.” şeklinde konuştu. 

“EĞİTİME DESTEK İLE ANILMAK PAHA BİÇİLEMEZ”

banner111

Eğitime verilen desteğin çok önemli olduğunun altını çizen Erdem, “Eğitime, daha doğrusu çocuklara yönelik yapılan tüm destekler paha biçilemez olaylardır. Bir yerde başkanlık yapabilirsiniz, başarılı olursunuz efsane başkan olursunuz, öyle anılırsınız. Ama hayırsever olarak anılmak çok daha farklı bir duygu, geleceğe ışık tutmak gibi bir şey. Ben Sayın Antalya Valimiz Ersin Yazıcı’ya, Alanya Kaymakamımız Fatih Ürkmezel’e bize bu onuru yaşattıkları için teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Her daim eğitim için elimizi taşın altına koymaya hazırız.” Diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83