Erdem, Tosmur’da iş insanlarını ziyaret etti

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, seçim çalışmaları kapsamında Tosmur Mahallesi’nde faaliyet gösteren iş insanlarını ziyaret etti. 

Erdem, Tosmur’da iş insanlarını ziyaret etti

“Tercih sizin Alanya hepimizin” sloganı ile 5 Kasım’da yapılacak ALTSO Organ Seçimlerinde başkan adayı olarak çalışmalarını sürdüren Eray Erdem, Tosmur Mahallesi’nde ziyaretler gerçekleştirdi. Sabah erken saatlerde seçim ofisinde ekip arkadaşları ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapan Erdem, ardından da ekibi ile birlikte Dim Çayı’nda gerçekleştirilen bir kermese katıldı.  Erdem ardından Tosmur’da faaliyet gösteren tüm iş insanlarına selam veren Erdem, hem hal hatır sordu hem de hayırlı işler diledi. Erdem, zaman zaman iş insanları ile sektöre yönelik değerlendirmeler de yaptı. 


“TOSMUR MAHALLESİ GELİŞİMİNİ SÜRDÜREN BİR BÖLGE”


Ziyaretler sonrası değerlendirme yapan ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, Tosmur Tosmur Mahallesi’nin gün geliştiğinin altını çizdi. Erdem, “Alanya’nın batı mahalleleri turizm nedeniyle ticari potansiyel açısından hızlı bir gelişim kaydetti. Doğu mahalleleri arasında ise öncelikli olarak Mahmutlar ardından da son yıllarda ticari potansiyelini oldukça hızlı geliştiren Kestel’i gördük. Yine Kestel Mahallemiz gibi Tosmur’da ticari ivmesini gün geçtikçe sürdürüyor.” İfadelerini kullandı. 

banner111

“BÖLGELERE ÖZEL PROJELER HAYATA GEÇİRECEĞİZ”


Alanya’nın her mahallesinde ayrı bir ticari yapı olduğuna işaret eden ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, “Örneğin Mahmutlar’a bakıldığında yerleşik yabancıların yani yeni Alanyalıların yoğunluğu göze çarpıyor. Konaklı’da ise turistik ağırlıklı bir ticaret yapısı var. Bu nedenle bölgelerin kendi ticari yapıları doğrultusunda projeler hayata geçirmeyi hedefliyoruz.” Şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83