Erdem’den denizcilikte devrim yaratacak proje   

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Eray Erdem, iddialı projelerini açıklamaya devam ediyor. ALTSO Başkan Adayı Erdem, son olarak Alanya’da ön plana çıkmayan bir konuyu gündeme getirerek, “Denizcilikte Gelişim” projesini hayat geçireceğini açıkladı. 

Erdem’den denizcilikte devrim yaratacak proje   


“Tercih sizin Alanya hepimizin” sloganı ile başlattığı seçim sürecinde “Ortak akıl ve liyakat” vurgularını sürekli ön planda tutan ALTSO Başkan Adayı Aray Erdem’in araştırma geliştirme (AR-GE) çalışmaları da bir taraftan devam ediyor. Yapılan çalışmalar neticesinden ilçenin ekonomik durumunu detaylıca ortaya çıkaran Erdem, Alanya’da hak ettiği seviyede olmayan Denizcilik için de önemli çalışmaların yapılacağını ifade etti. 

“DENİZ ÜRÜNLERİ İÇİN PROJELER GEREKİYOR”

ALTSO’nun bir fikir enstitüsü gibi çalışması gerektiğini sık sık dile getiren Eray Erdem’in Denizcilik anlamında hayata geçirmeyi hedeflediği projelerin başında “Deniz ürünleri AR-GE çalışması” geliyor. Projeye ilişkin açıklama yapan ALTSO Başkan Adayı Erdem, “Alanya’da deniz ürünlerinden gerekli seviyede yararlanılmıyor. Kuracağımız AR-GE birimi ile birlikte deniz ürünlerinden elde edilecek verimin arttırılması ve hangi yatırımların yapılması gerektiği noktasında sektör temsilcilerinin de görüşleri alınarak raporla hazırlanacak, bu raporlar doğrultusunda yapılması gerek projeler ile ilgili çalışmalar yapılacak.” Dedi. 

banner111

LİMANLARIN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ HEDEFLİYORUZ

Limanlarında daha aktif şekilde kullanılması gerektiğini ve bu doğrultuda çalışmalar yapılacağının da altını çizen Erdem, “Güzel şehrimiz Alanya’nın denizcilik sektöründe daha etkin olabilmesi, limanlarının gerek yok gerek yolcu taşımacılığı alanlarında daha etkin kullanılması, deniz ürünlerinden daha fazla yararlanılabilmesi için gerek yurtiçi gerekse yurtdışında AR-GE çalışmaları yapacağız. Sektör temsilcilerinden oluşan bir komisyon ile bu alanda dünyada yaşanan gelişmeleri, projeleri takip ederek Alanya’mıza kazandıracağız.” şeklinde konuştu

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83