Eski Antalya Caddesi sil baştan yenileniyor

Alanya’nın tarihi caddesi ve eski şehir girişi olan eski Antalya Caddesi’nde asfalt çalışması kurban ve yapılan dualarla başladı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de katıldığı dua töreninde Hacımehmetli Mahallesi Muhtarı Duran Akışoğlu ve vatandaşlar hazır bulundu.

Eski Antalya Caddesi sil baştan yenileniyor

Alanya Belediyesi merkez mahallelerde ulaşım konforunu artırmak için başlattığı çalışmalara Hacımehmetli Mahallesi Eski Antalya Caddesi’nde devam ediyor. Cadde sil baştan yenileniyor.

Yaklaşık bir aydır geniş kapsamlı bir çalışma yürütülen caddede altyapı ve yağmursuyu giderleri tamamen yenilendi. Genişletme çalışmalarının ardından ise asfalt yenileme çalışması başlatıldı.

AKIŞOĞLU “BAŞKAN YÜCEL’DEN YÜZYILIN PROJESİ”

Hacımehmetli Mahallesi Muhtarı Duran Akışoğlu, eski Antalya yolunun asfaltını yüzyılın projesi olarak değerlendirdiklerini belirterek, “Geçen aylarda caddesin altyapısı tamamlandı. Şu an Başkanımızın talimatı ile asfaltı baştan sona yenileniyor.  Burası 100 yıl önce Alanya’yı Antalya’ya bağlayan tek yoldu. Başkanımız yüzyılın projesini hayata geçiriyor. Şu an 3 kilometre lik bir mesafe asfaltla buluşuyor. Bu tarihi yolu ayağa kaldırmak Başkanımız Adem Murat Yücel’e nasip oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Mahallemize ve vatandaşlara hayırlı olsun” dedi. 

banner111

MAHALLE SAKİNLERİ, “BAŞKAN YÜCEL’E HER AN ULAŞABİLİYORUZ”

Çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiren Mahalle sakinleri, hizmet noktasında her zaman en iyisini aldıklarını dile getirerek, “Biz vatandaş olarak her an Başkanımıza ulaşıyoruz. Sorunlarımızı direk kendisine anlatabiliyoruz. Bu yüzden çok şanslıyız. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

 BAŞKAN YÜCEL, “HACIMEHMETLİ MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, Hacımehmetli Mahallemizde eski Antalya yolu olarak biline 3 kilometrelik yolda altyapı çalışmamızın ardından asfalt yenileme çalışmamızı başlattık. Muhtarımız ve mahalle sakinlerimiz ile birlikte çalışmaları yerinde inceledik.   Bu yolun Alanya için gerçekten çok büyük önemi var. 100 yıl önce Alanya’nın giriş çıkış yolu idi. Şimdi en modern ve konforlu bir şekilde halkımızın hizmetine sunmak için hep birlikte çalışıyoruz. Kısa süre içerisinde hizmete sunacağız. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83