Evren Kurtoğlu’ndan Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Vatan Partisi Alanya Evren Kurtoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, bütün çalışan basın emekçilerine kutlama mesajı yayınladı

Evren Kurtoğlu’ndan Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Mesaj şu şekilde: 'Gazeteci olmak, gerçeğe tutkuyla bağlılıktır. Halkı aydınlatmaktır.

Hele içine girdiğimiz bu çetin dönemde, gazetecilik, herhangi bir meslek değildir, tıpkı öğretmen olmak gibi eşsiz mutluluğu olan bir göreve, bir davaya bağlanmaktır. O nedenle gazeteci yorulmaz, gazetecinin soluğu kesilmez. Gazetecinin özgürlüğü elinden alınmaz, alınamaz. Gazeteci, gerçeklerin yoluna baş koymuştur.

Gazetecinin kalemi namusudur. Has gazetecinin ekranında vatansızlığa, yalana, hileye, yobazlığa yer yoktur. Çalışan gazeteci, objektifini Türkiye'nin birliği ve bütünlüğüne odaklamıştır. Bu nedenle gazeteci gözünü budaktan sakınmaz. Çalışan gazeteci olmak, hakikat aşkıyla kendini feda eden Hasan Yalçın, Uğur Mumcu, Halit Güngen olmaktır.

banner111

Bugünün omuzlarımıza yüklediği sorumluluk duygularını ve gönüllerimize armağan ettiği özgürlük umutlarını bütün gazetecilerimizle paylaşıyorum.

Milletimizi ve insanlığı gerçeklerle buluşturan, vatanımıza göğsünü siper eden basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum.'

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83