Gazipaşa Belediyesi depremzedeler için sosyal market ve butik açtı

Gazipaşa Belediyesi, ilçeye  gelen depremzedelerin acil olan kıyafet, kişisel bakım ve yiyecek ihtiyaçlarını karşılayabileceği 'Sosyal Market ve Butik' kurdu. Gönüllülerin bağışladığı ürünler, Gazipaşa Fuar alanında ihtiyaç sahiplerini bekliyor.

Gazipaşa Belediyesi depremzedeler için sosyal market ve butik açtı

 
Gazipaşa Belediyesi, deprem bölgesine gönderilmek üzere gelen yardımların toplandığı alanda ilçeye gelen depremzedeler için 'Sosyal Market ve Butik' kurdu. Gazipaşa Belediyesi Fuar alanında kurulan Sosyal market ve butikte, gönüllerin bağışladığı depremzedelerin kıyafet, kişisel bakım, yiyecek ihtiyaçlarını karşılayabileceği  ürünler bulunuyor.

banner111

Yardıma ihtiyacı olan daha fazla kişiye ulaşabilmek için çalıştıklarını söyleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Hemşehrilerimizin anlamlı destekleriyle Sosyal Market ve Butiğimizi oluşturduk.Deprem bölgesinden ilçemize gelen afetzedelerimizin acil ihtiyaçlarını karşılayabileceği ‘Sosyal Market ve Butik’ Gazipaşa Belediyesi Fuar alanında hizmet vermeye başladı.Yardımlarınız için teşekkür ediyor, depremzede yurttaşlarımıza desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2023, 13:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83