Gazipaşa Belediyesi depremzedelere yardım götürüyor

Gazipaşa Belediyesi Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için ayni yardım kampanyası başlattı.

Gazipaşa Belediyesi depremzedelere yardım götürüyor

Gece saatlerinde Kahramanmaraş Pazarcık merkezli yaşanan şiddetli deprem sonrası, bölgede bulunan ve depremde etkilenen vatandaşlar için Gazipaşa Belediyesi’nde kriz masası oluşturuldu. Deprem bölgesinde ihtiyaç olabilecek malzemelerin belirlenmesinin ardından Gazipaşa fuar alanında yardım toplama merkezi oluşturularak yardım kampanyası başlatıldı.

DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ

Deprem bölgesinde zor durumda olan vatandaşlar için Gazipaşalılardan destek beklediğini söyleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Dün gece saatlerinde Kahramanmaraş’ta gerçekleşen ve tüm çevre illeri etkileyen deprem hepimizi derinden üzdü. Bölgede zor durumda olan yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız için yardım kampanyası başlattık. Biz Gazipaşa Belediyesi olarak depremzedelerimizin her zaman yanındayız. Her zaman zor durumda olan vatandaşlarımıza, kardeşlerimize yardım eden Gazipaşalı hemşehrilerim inanıyorum ki yine depremzede vatandaşlarımız için elinden geleni yapacaktır. Çadır, battaniye, yorgan, ısıtıcı, paketli gıda, el feneri, mont, yağmurluk, atkı, bere, eldiven, çizme, şemsiye, bebek maması, bebek bezi, powerbank ve uyku tulumu öncelikli belirlenen ihtiyaçlardır. Toplanan ihtiyaçları tırlar ile deprem bölgemize ulaştıracağız. Kampanyamıza destek olmak isteyen hemşehrilerimizin Belediye Fuar Alanında oluşturduğumuz yardım toplanma merkezimize desteklerini bekliyoruz.” dedi. 

YARDIMLAR ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın destek çağrısı üzerine duyarlı vatandaşlar hızlı bir şekilde yardım malzemelerini toplama merkezine getirdi. Kısa bir sürede bir tır dolusu malzeme fuar alanında toplandı. Oldukça fazla ihtiyaç olduğunu belirten ekipler, yardım kampanyasının ihtiyaçlar tamamlanıncaya kadar devam edeceğinin bilgisini verdi.

banner111

NAKLİYE SORUNU YAŞAYANLAR BELEDİYEMİZE ULAŞABİLİR

Gazipaşa Belediyesi depremzede vatandaşlar için başlattığı yardım kampanyasına tüm imkanları ve personelleri ile yarın da devam edecek. Yardımlar Fuar Alanında toplanarak tırlar ile ihtiyaç bölgelerine gönderilecek. Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden, yardım yapmak isteyip de nakliye sorunu olan vatandaşların 0242 572 10 13 dahili 120 numaralı hattan belediye Halk Masa birimi ile iletişime geçilebileceğinin bilgisini verildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2023, 16:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83