Gebe Okulu 2022 mezunlarını verdi

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet veren Gebe Okulu 2022 yılının ilk mezunlarını verdi. 24 anne adayına düzenlenen törenle katılım belgeleri taktim edildi.  

Gebe Okulu 2022 mezunlarını verdi

Güvenli, kaliteli gebelik izlemi ile birlikte doğum hizmeti almak isteyen anne adaylarına yönelik verilen eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi idari birim amirleri,  Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sezin Ateş Tatar, Gebe Bilgilendirme Sınıfı Sorumlu Ebesi Ayşe Başar’ın katılımıyla birlikte gebe okulu 2022 yılının ilk mezunlarına sertifika töreni düzenlendi.  Pandemi kurallarına dikkat edilerek verilen eğitimde ebeveynlerin istekleri doğrultusunda 1 ay boyunca grup eğitimleri, eşli eğitimler ve uzaktan eğitimleri verildi. Eğitimlerini tamamlayan 24 gebeye düzenlenen törenle birlikte katılım belgesi verildi.  
Gebe Bilgilendirme Sınıfı Sorumlu Ebesi Ayşe Başar düzenlenen törende; “Eğitim süresince siz değerli anne adaylarımızın doğum sürecini sıkıntısız tamamlayabilmesi, gebelikteki normal fizyolojik süreci daha bilinçli bir şekilde yaşanmasını sağlamak adına bilgi birikimlerimizi sizlerle paylaştık. Bilinçli bir ebeveyn olmak adına attığınız bu adım için sizi tebrik ediyorum “diye konuştu. Bilinçli ebeveynler yetiştirerek topluma katkı sağlamayı hedeflediklerini vurgulayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sezin Ateş Tatar ise: “21. hafta üstü tüm gebelerimizi Gebe okulumuza bekliyoruz. ” dedi.Katılımcılar daha sonra  anı ölümsüzleştirmek adına fotoğraf çektirmeyi de unutmadı.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83