Gömeç: ALTSO'yu Alanya'nın tüm dinamikleri ile yönetmek istiyoruz

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Bilal Gömeç’e toplumun her kesiminden, ticaret erbaplarından ve farklı siyasi partilerin sembol isimlerinden tam destek gelmeye devam ediyor. 

Gömeç: ALTSO'yu Alanya'nın tüm dinamikleri ile yönetmek istiyoruz

Ziyaret turlarına devam eden ve ziyaret ettiği esnafa, Süper Lig’e çıkmasında büyük emekleri olduğu Alanyaspor’un formasını hediye eden Bilal Gömeç, önümüzdeki günlerde Cikcilli Mahallesi’nde seçim ofisini de açacak. Alanyaspor’u Süper Lig’e çıkaran ekibin içerisinde yer alan ve Alanyaspor için her zaman elini taşın altına sokan Gömeç, dün de şehir merkezinde ziyaret turuna çıktı.

Gömeç, önceki dönemlerde CHP Gençlik Kolları Başkanı olan, Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketi olan ANTEPE'nin Yönetim Kurulu Üyesi ve İnşaat Yüksek Mühendisi olmasının yanı sıra Geoteknik Uzmanı da olan İnşaat Mühendisleri Odası Alanya Temsilcisi Pınar Vural’a ziyaret gerçekleştirdi.

Sektördeki sorunları ve çözüm önerileri hakkında Vural ile istişarede bulunan ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç, "Güçlü Şehir Marka Kent Alanya" sloganıyla çıktığı yolda Alanya'nın tüm dinamiklerinin görüş ve önerilerine ihtiyaçları olduğunu, ALTSO'yu Alanya'nın tüm dinamikleriyle birlikte yönetmeye talip olduklarını vurguladı.

banner111

Gömeç, ’’Başaracağımıza inandığımız bu yolda sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Bizleri en iyi şekilde karşılayan Pınar Vural hanımefendiye misafirperverliği ve güler yüzü için teşekkür ederim

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83