GS Derneği Başkanı Fatih Uyar’a Alanyaspor taraftarından büyük tepki!

GS Derneği Başkanı Fatih Uyar’a Alanyaspor taraftarından büyük tepki!

Alanya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Fatih Uyar’a Alanyaspor taraftarlarının tepkisi dinmiyor. Geçen ay oynanan Alanyaspor ile Galatasaray maçı öncesi yaptığı çıkışlarla tepkileri üzerine çeken Fatih Uyar’ın, bu tepkileri haber yapan gazeteci Alper Kutay ile Alanyaspor Taraftar Grubu üyelerinden Cemal Arıkan’ı mahkemeye vermesi, Alanyaspor taraftarını küplere bindirdi.

İşte Alanyaspor taraftar gruplarının yaptığı o açıklama…

KAMUOYUNA DUYURU

“Geçtiğimiz haftalarda oynanan ve yaptığı talihsiz açıklamalar ile Alanyaspor taraftarının tepkisini çeken Alanya GS Derneği Başkanı Fatih Uyar’ın, bugün aldığımız bilgiye göre, Alanyaspor taraftarlarımızdan bir arkadaşımızı sosyal medya paylaşımından dolayı mahkemeye vermiş. Arkadaşımızın paylaşımında herhangi bir küfür ve hakaret almamasına rağmen sırf yine bir şekilde gündeme gelebilmek için çaba sarf eden bu şahsa bu saatten sonra Alanya’mızda yer veren siyasi partilere ve dernek kuruluşlarına açık çağrımızdır. Reklamcı Fatih’in bu saatten sonra taraftar grupları olarak karşısındayız. Bu şahsa görev veren ve yanında duran kişilerin, bizler, bu şehirde karşısındayız! Alanya’da ekmek yiyeceksin, Alanyaspor’a saygısızlık yapacaksın, sonra Alanyaspor’a gönül vermiş bir kişiyi mahkemeye vereceksin. Hodri meydan! Hepimizi mahkemeye ver bakalım.”

İŞTE OLAYLARIN BAŞLANGICI

Fatih Uyar’ın 18 Nisan’da Alanya’daki Galatasaray taraftarlarına seslenerek “tribünleri dolduralım” şeklindeki çağrısına sert tepki gösteren Alanyaspor taraftarları, “Bu akşam stadyum çevresinde sarı kırmızılı formayla dolaşan olursa oluşabilecek sorunlardan biz sorumlu değiliz” dedi.

banner111

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sabrımızı sınamayın. Alanya Galatasaraylılar Derneği’nin başkanı Fatih Uyar’ın ‘Tribünleri
dolduralım’ şeklinde samimiyetsiz basın açıklamasını kınıyoruz. Her platformda sürekli bizim şehrimiz, bizim kurallarımız vb. kışkırtıcı paylaşımlarda bulunmaya cüret eden 2-3 ergene sahip çıkamayan birini Alanyaspor adı altında gündemde görmek istemiyoruz. Tüm kolluk kuvvetlerine çağrımızdır. Bizler Alanyaspor taraftarları olarak stadyumumun çevresinde elini kolunu sallayarak dolaşan tek bir rakip taraftar görmek istemiyoruz. Oluşabilecek durumlardan dolayı sorumluluk kabul etmeyeceğimizi belirtiyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2023, 17:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83