Güzelbağ spor alanına kavuştu

Bakan Kurum sözünde durdu Güzelbağ Mahallesi futbol sahasına kavuştu.

Güzelbağ spor alanına kavuştu

Geçtiğimiz yıl Güzelbağ ve Bayır Mahallelerinde meydana gelen yangında bölgeyi ziyaret eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sözünde durdu, Bakanlık bütçesi ve Alanya Belediyesiyle beraber ortak iş birliği ile Güzelbağ Mahallesine vatandaşların yararlanabileceği bir spor alanı yapıldı. Hükümetin tüm imkanlarını halkı için seferber ettiğini söyleyen AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Geçtiğimiz yıl Güzelbağ ve Bayır Mahallelerimizde meydana gelen yangının yaralarını devletimizin desteği ile gün geçtikçe sarmaya devam ediyoruz. Yangınların ilk başladığı günden son ana kadar devletimizin, hükümetimizin desteklerini ve gücünü tam anlamıyla hep hissettik, bir an olsun bizleri yalnız bırakmadılar.” dedi.

banner111

Bakan Kurum’un Güzelbağ mahallesi ziyaretinde vatandaşlar halısaha ve spor alanı ile ilgili bir talepleri vardı. Bakan Kurum verdiği talimat ile Güzelbağ Mahallesi futbol sahası ve spor alanına kavuştu.  Halkın taleplerini bir bir yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Toklu, “Geçen yıl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum ile Güzelbağ mahallemize yapmış olduğumuz ziyaret ve incelemelerde Güzelbağ mahalle sakinlerimiz Sn. Bakanımız Murat Kurum’a bir talepte bulunmuşlardı. Sn. Bakanımız anında talimat vererek halısaha ve spor alanı yapılması için bakanlık bütçesinden fon sağlamış, Alanya Belediyesi işbirliğiyle bölgemize halısahamızı kısa bir sürede kazandırdık.” dedi.

Bakanlık bütçesi ve Alanya Belediyesi işbirliğiyle yapılan yeni futbol sahası ve spor alanı için Bakan Kuruma bölge adına teşekkür eden İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Hükümetimizin desteği ile yangın yaralarını bölgemizde sararken aynı zamanda böylesine  güzel ve önemli bir yatırımı kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza ve Alanya Belediyemize bölge halkımız adına bu güzel eser için teşekkürlerimizi iletiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83