Halktan Özçelik’e destek “Emanetimiz Sizindir Osman Başkan”

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Yayla Yolu Caddesi ve Çarşı esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Özçelik’in, şeffaf ve hesap veren bir belediye yönetimi sergileyeceklerini takdirle karşılayan vatandaşlar, “Alanya’nın çehresini değiştirin Başkanım. Emanetimiz sizindir Osman Başkan” diyerek, desteklerini ilettiler.   

Halktan Özçelik’e destek “Emanetimiz Sizindir Osman Başkan”


Adaylığı açıklandıktan sonra ‘Başlıyoruz Başaracağız’ sloganı ve “Birleş Alanya” parolasıyla gece gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdüren CHP Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Yayla Yolu Caddesi ile Alanya’nın en işlek yerlerinden Barlar Sokağı ve Çarşı’daki esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu. Caddelere çift yönlü olarak gerçekleştirdiği ziyaret turunda esnafa bol kazançlar ve hayırlı işler dileyen Özçelik’e, Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti. Yoğun ilgi ve büyük destek gören Özçelik’in bire bir temasları sırasında vatandaşlarla renkli ve neşeli anlar da yaşandı. Bir giyim mağazası işletmecisi, “Sizi görünce Alanya adına gurur duyuyoruz Başkanım” dedi ve ailecek desteklediklerini belirtti. Alanya’ya tatile geldiğini söyleyen bir turist kadın ise, Belçika’nın Brugge şehrinde yaşadığını belirterek, ülkede Ekim ayında gerçekleştirilecek yerel seçimlerde söz konusu kentin Belediye Meclis Üyesi Adayı olduğunu ve iki seçimi de heyecanla beklediğini ifade etti ve ailesinin Özçelik’i desteklediğini açıkladı. Özçelik’in, şeffaf ve hesap veren bir belediye yönetimi sergileyeceklerini takdirle karşılayan esnaf ve vatandaşlar, “Alanya’nın çehresini değiştirin Başkanım. Emanetimiz sizindir Osman Başkan. Size ve ekibinize olan güvenimiz tam. Sandığa giderek değişimi başlatacağız” şeklinde konuşarak, desteklerini belirttiler. 

HERŞEYE EL ATACAĞIZ

banner111

Vatandaşların sıkıntılarını da dinleyen Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, “Her şeye el atacağız. Halkımızın emaneti olan Belediye Başkanlığı makamını en iyi şekilde temsil edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Görüş alışverişinde bulunduğu ve bire bir şahit olduğu izlenimlerini paylaşan Özçelik, “Yoğun bir tempoyla devam ettiğimiz ziyaretlerimizde her bir vatandaşımızı samimiyetle dinleyerek, talep ve şikâyetleri için ayrı ayrı notlar aldık. 1985’ten beri Alanya’da ticaret yapıyorum. Halktan ve görevden kaçmayan biriyim. Çalışmalarımızın ilk günlerinde, “Seni tanımıyorlar” demişlerdi ve biz de, “İnsanlara kendimizi anlatırız” demiştik. Teknolojik imkânlardan da faydalanarak, kendimizi halkımıza anlattık ve yoğun bir teveccühle karşılaştık. Yaptığımız ziyaretlerde çekilen videoların hiçbiri kurgu değildir. Doğal ve samimi ilgiyle karşılanıyoruz. Halkımıza, verdikleri desteklerden dolayı yürekten teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanıyken de görevimizin sonuna kadar yine aynı Osman Tarık Özçelik olacağım. Belediyenin kapısı herkese açık olacak” diye konuştu. Alanya’nın sorunlarının saymakla bitmeyeceğini ancak çok iyi bildikleri bu sıkıntıları sosyal demokrat halkçı belediyecilik anlayışıyla çözüme kavuşturacaklarının önemine değinen Başkan Adayı Özçelik, her kesimin yaşam kalitesini arttırarak, tüm sorunların üstesinden geleceklerini önemle vurguladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83