Honda Alanya Motor Bayi açıldı

Dünyanın en çok tercih edilen ve satılan motosiklet markalarının başında gelen Japon devi Honda’nın Alanya’daki yeni ve tek bayisi Alanya Çevre Yolu üzeri, İş Bankası arkası, Gazipaşa Dolmuş Durağı karşısında hizmete açıldı.

Honda Alanya Motor Bayi açıldı

Mehmet Tamer ve Metin Sürekçi ortaklığında açılan Honda Alanya Motor Bayii’nde bugün markanın yeni yüzü olan ve en çok tercih edilen modellerinin başında gelen eşek arısı modelinin lansmanı gerçekleştirildi.

Honda Alanya Motor Bayi’nin Genel Müdürü ise Alanya’nın yakından tanıdığı simalardan olan Umut Tan oldu.

Aynı zamanda satış, servis ve aksesuar mağazası olarak da faaliyete giren Honda Alanya Motor Bayii hakkında bilgi veren firma ortaklarından Mehmet Tamer, Honda’nın Türkiye Servisler Genel Müdürü olarak uzun yıllar görev yaptığını ve yüksek makine mühendisi olduğunu kaydetti.

Tamer, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Honda Alanya Motor Bayii olarak bir önceki bayinin kapanmasından sonra burada olan boşluğu doldurmak için Honda Türkiye’ye yaptığımız müracaat sonrası burada adaylığımızı belirttik ve onlar da bizi uygun buldular.

Honda’nın Alanya’da hak ettiği yere gelmesi için, müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede olması adına ortağım Metin Sürekçi ile burada yeniden sıfırdan inşa ettik. Bütün çalışma arkadaşlarımız, bütün sistemlerimiz, binamız, her şeyimiz tamamen sıfırdan kuruldu.

Uzun zamandır yaşanan müşteri memnuniyetsizliğini ortadan kaldırma hedefiyle buradayız. Hedefimiz bütün isteyenlere motosiklet kullanmaları konusunda destek vermek, motosiklet kullanmalarını teşvik etmek. Alanya’da unutulmuş ya da çok fazla üzerine gidilmemiş büyük motosiklet kullanıcıları var.

Gördüğüm kadarıyla burada ağırlık % 80 küçük motosiklet var. Biraz daha büyük motosikletin de Alanya’da satılabileceğini gösterip o kesime de hitap etmek istiyoruz ama bunu yaparken tabii yine Honda standartlarında devam edeceğiz.

banner111

1. hedefimiz ne olursa olsun, koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamak.”

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2023, 15:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83