HOTED ve ANTED’den İstanbul çıkarması

Expo Master A.Ş. tarafından organize edilen Global Clean tarafındanbirincisi gerçekleştirilen, temizlik sektörünün üreticilerini, tedarikçilerini ve temsilcilerini bir araya getiren fuara HOTED ve ANTED birlikte adeta çıkarma yaptılar.

HOTED ve ANTED’den İstanbul çıkarması

Açıldığı geniş kitleler ile Türk fuarcılık sektörüne yeni bir soluk getirmeyi planlayan fuar yönetimi, temizlik ürünleri üreticilerinden dispanser ve hijyen otomatı üreticilerine, hastane ve gıda hijyen ürünleri üreticilerinden halı yıkama makinesi üreticilerine, koku makinesi üreticilerinden çöp torbası ve endüstriyel üreticilerine kadar birçok firmayı katılımcı olarak ağırlıyor.

Yaklaşık bir buçuk yıldır hazırlıkları devam eden fuara Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği ( HOTED ALANYA ) Kurucu üyesi onursal başkanı, başdanışmanı, Executive Hk müdürü Hakan Halit Yeni, HOTED başkanı Sevgi Topuzel, yönetim kurulu üyeleri, Antalya Temizlik Hizmetleri Yöneticileri Derneği ( ANTED ) başkanı Sümeyra Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra,Türkiye’nin dört bir yanından gelen Konfederasyon, Federasyon, Oda ve Dernek başkanları başta olmak üzere, ilgili sektörün temsilcileri katıldılar.


ONURSAL BAŞKAN HAKAN HALİT YENİ, “HOTED VE ANTED OLARAK ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZLA BİR ARADA OLMAKTAN ONUR DUYDUK”

Açılış töreninde bir konuşma yapan onursal başkan, başdanışman ve Executive Hk müdürü Hakan Halit Yeni, ‘’ Son derece faydalı olduğuna inandığımız ve camiamızı yakinen ilgilendiren böylesine güzel hazırlanılmış bir fuara, Alanya HOTED ve Antalya ANTED olarak birlikte, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, hem kuruşlarımızı hem camiamızı temsilen, üretici ve tedarikçi firmaların temsilcileriyle yani çözüm ortaklarımızla bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulunmaktan, burada siz saygı değer dostlarımızla olmaktanonur duyduk. Birincisi gerçekleştirilen ve başarılı bir organizasyon olan bu çalışmanın rektöre hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz. ’’ İlaveten fuar yönetim kuru başkanı sayın Egemen Hesapçı başta olmak üzere, Sektör kimya yönetim kurulu başkanı sayın Yusuf Bodur ve Yıldız Restorasyon mermer silim makinaları ithalat ihracat ve profesyonel mermer silim uygulamaları Aş yönetim kurulu başkanı sayın Osman Yıldız ve Golden City Media yönetim kurulu başkanı, Executive Housekeepıng Dergisi genel yayın yönetmeni sayın Alpay Erus’a, bu organizasyonda bizlere yapmış oldukları destek, katkı ve göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı, HOTED - ANTED ve tüm camiamız adına en samımı duygularımızla teşekkür eder, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Çözüm ortaklarımızla ve dostlarımızla mümkün olduğunca görüşmeler yapıp, fikir alışverişinde bulunacağız’ ’dedi.

banner111

HOTED VE ANTED BAŞKANLARI TEŞEKKÜR ETTİLER

HOTED başkanı Sevgi Topuzel ve ANTED başkanı Sümeyra Yılmaz açılış töreninde kısa birer konuşma yaparak, fuar yönetimine ve organizasyona destek veren, HOTED ve ANTED’e, sponsorluk yapan firmaların temsilcilerine teşekkür edip, başarılı çalışmalarının devamını dilediler. Fuar yönetimi tarafından her iki kuruluşa katılım ve katkı plaketi takdim edilirken, her iki kuruluşun başkanları da fuar yönetimine ve sponsor firmaların temsilcilerine teşekkür plaketi takdim ettiler.   

ANTALYA VE ALANYA’YI, AYNI STANTDA BİRLİKTE TEMSİL ETTİLER

Açılış törenin ardından Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED)Antalya Temizlik Hizmetleri Yöneticileri Derneği (ANTED) yöneticileri Antalya ve Alanya’yı temsilen kendilerine ayrılan stantta geçerek katılımcı firmaların sahipleri ve temsilcileriyle birçok görüşmeler gerçekleştirip, bilgi alışverişinde bulundular. 

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen ve tamamen Türk sermayeli ilk temizlik fuarı olma özelliğini taşıyan Global Clean Expo, 23 Şubat Cumartesi saat 18:00’e sona erecek.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2019, 12:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83