Hüseyin Girenes Fen Lisesi Öğrencileri Cumhuriyetimizin 100. yılında Atamızın huzurunda

Hüseyin Girenes Fen Lisesi Öğrencileri Cumhuriyetimizin 100. yılında Atamızın huzurunda

banner111

Hüseyin Girenes Fen Lisesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 'Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Alanya Hüseyin Girenes Fen Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Ankara’daydı. Önce Cumhuriyetimizin ilan edildiği Eski Meclisi ziyaret ettiler ardından Anıtkabir’e geçerek Cumhuriyetimizin kurucusu Atımızın huzuruna çıktılar.
Tarihimizin yazıldığı bu önemli günü, 100. yılında coşkuyla karşılayan ve Atatürk’ün ebedî istirahatgâhı Anıtkabir'i ziyaret eden Hüseyin Girenes Fen Lisesi öğrencileri gurur ve duygu dolu anlar yaşadı.
Okul Müdürü Şen Nur AYKUT “100. Yılında her geçen gün değerini daha iyi anladığımız Cumhuriyetimizin, Atamızın ve değerlerimizin öğrencilerimize yaşatılarak öğretilmesini önemsiyoruz. Bu nedenle 100. Yıl kutlamalarına Ankara’dan başlamak istedik. Ekim sonuna kadar 100. Yıl kapsamında okulumuzda etkinliklerimiz devam edecektir. Ülkemizin geleceği gençlerimize milli ve manevi değerlerimizi aktarabilmemiz, atalarımızdan emanet aldığımız vatanımızı gelecek nesillere çok daha ileriye taşıyarak teslim edebilmemiz, aynı şekilde ülkesine sahip çıkma duygu ve düşüncesini verebilmemiz gerekir. Türkiye Cumhuriyeti istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik beraberlik ruhunun büyük eseridir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83