İYİ Parti Alanya’da mazbata ve rozet töreni

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen ve Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan’ın katıldığı programda mahalle başkanlarına mazbataları verilirken, yeni üyelere rozetleri takıldı.

İYİ Parti Alanya’da mazbata ve rozet töreni

Programa Karacan ile birlikte İl Başkan Yardımcısı Alper Arıkan, İl Sekreteri Orhan Tat, İl Yönetim Kurulu, Alanya Belediye Meclis Üyeleri, milletvekili aday adayı Uğur Oğuz, mahalle başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldılar. 

İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan’ın Alanya ilçe Başkanlığı ziyaretinde 18 Mart Çanakkale Zaferi olması nedeniyle İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe tarafından günün anlamına özel menü hazırlandı. Hoşaf ve çorbanın olduğu menü İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve beraberindeki heyete ikram edildi. Programın devamında yeni atanan mahalle başkanları ve yeni üyelere İl Başkanı Karacan ve beraberindeki heyet tarafından mazbataları ve rozetleri takdim edildi. 

banner111

İlçe Başkanı Şefik Bahçe, “Önümüzde ülkemizin kaderini belirleyecek önemli bir seçim var. Bizler bu birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıkça vallahi de billahi de ölüm gelse bizi yıldıramaz. Bugün 18 Mart Çanakkale Şehitlerimizin manevi huzurlarında yemin olsun. Yılmadan, yıkılmadan ülkemizin aydınlık geleceği ve partimizin iktidarı için gerek masa başında gerek ise sahada var gücümüzle çalışacağız ve tarih yazacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83