Karadağ: Alanya’da yabancıya satışlar tamamen durmamalı

CHP İlçe Başkanı Karadağ, Alanya’da artan konut fiyatlarının önüne geçmek için yabancıya konut satışına bazı sınırlamaların getirilmesi önerilerine yönelik yaptığı açıklamada “Yabancıya satışların tamamen durması bence çok tehlikeli. Yatırımcılar kendisini buna göre planlamış” dedi.

Karadağ: Alanya’da yabancıya satışlar tamamen durmamalı

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Dün gerçekleştirilen Alanya Belediye Meclisi’nin ocak ayı toplantısında da gündeme gelen altyapı sorununa değinen Karadağ, altyapısı tamamlanmayan bölgelere inşaat ruhsatı verilmemesi gerektiğini söyledi. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundaki altyapı için CHP’li Meclis Üyesi Erkan Demirci, projenin hazır olduğunu ve DSİ’den gelecek onayın ardından ihale sürecine başlayacaklarını söylemişti. 
Yurtdışında ilgi gören Alanya’da konut satışlarının hızla yükseldiğini ve inşaat sektörünün de geliştiğini söyleyen Karadağ, en büyük handikabın altyapı olduğunu belirterek “Yabancıya satışların tamamen durması bence çok tehlikeli. İnsanlar, buradaki yatırımcılar kendisini buna göre planlamış. Birdenbire böyle bir yasakla bu ilginin önüne geçilmesi tehlikeli sonuçlar doğuracaktır” dedi. 
 

banner111

“YÜZDE 25 ZAM MEZARA DAVET”

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ dün açıklanan memur ve emekli maaşlarına yapılan yüzde 25 zammı da eleştirdi. Karadağ, yapılan zammın referans aldığı TÜİK enflasyon rakamlarının gerçekleri yansıtmadığını ifade ederek “Ne yazık ki emekli vatandaşlarımız üvey evlat muamelesi görüyor. TÜİK verileri gerçeği yansıtmıyor. Yüzde 25 zam verilmesi emekliyi mezara davet. Ben tekrar hükümetin bu kararı gözden geçirerek iyileştirme yapmasını talep edeceğim fakat olmayacağını biliyorum. Biz iktidara geldiğimiz zaman emekliler, işçiler, köylüler olmak üzere emekçilerin hakkını mutlaka ve mutlaka vereceğiz.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83