Karadağ: Alanya’daki 6’lı Masa’daki partilerle sorunumuz yok

CHP İlçe Başkanı Karadağ, Alanya’da 6’lı Masa’da yer alan partilerle hiçbir sorunları olmadıklarını söyleyerek “Birlikte başaracağız, birleşerek kazanacağız” dedi.

Karadağ: Alanya’daki 6’lı Masa’daki partilerle sorunumuz yok

Cumhuriyet Halk Partisi (CHPAlanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, ilçe teşkilatının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Karadağ, “6’lı Masa 6 siyasi partinin ortak hedefleri doğrultusunda kurulmuş bir siyasi oluşum. Tüm partilerin kendilerine göre bir siyasi görüşü ve dünya görüşü var. Hepsinin dünya görüşüne saygı duyuyoruz. Birleşe birleşe kazanacağız. Biz ayrıcalıklarımızı, ortak görüşlerimizi bir araya getirerek oluşturduğumuz bir siyasal yapılaşma var, hedef belli. 6’lı Masa’nın imza attığı 2 bin 400 maddelik bir rapor var. Bunlar Türkiye’nin kurtuluş reçetesi. Biz bu kurtuluş reçetesi içerisinde birlikte hareket edeceğiz” dedi.
 

“KILIÇDAROĞLU’NU ATATÜRK’ÜMÜZÜN KOLTUĞUNA OTURTACAĞIZ”

banner111

Süreç içerisinde mutlaka diğer siyasi partilerin görüş ve önerileri olacaktır diyen Karadağ, “Bunlara saygı duyuyoruz ama Alanya ölçeğimizde bundan önce Millet İttifakı ile birlikte yerel yönetimlerde İYİ Parti’deki arkadaşlarımızla birlikte köy, kömet demeden 102 mahallemizi en az 2-3 defa ziyaret ederek omuz omuza, beraber mücadele ettik. Bu mücadelemizin de belli bir amacı vardır. Büyükşehir belediye başkanımızı seçtirerek birinci amacımıza ulaştık. Biz birlikteliğimiz öne çıkararak ortak hedefimize yürümeye mecburuz buradaki arkadaşlarımızla; Alanya’da hepimiz arkadaşız, kardeşiz, dostsuz. Birlikteliğimiz yine devam edecek. Birtakım kişiler o anki heyecanıyla bir takım şeyler yazmış olabilirler. Saygı duyuyorum. Saygı duymaktan da ziyade olabilir diyoruz. Ama bizim geneldeki 6’lı Masa Kemal Kılıçdaroğlu ve de Alanya’daki birlikteliğimize hiçbir zaman zeval getirmeyecektir. Birlikteliğimize devam edeceğiz. Ortak hedefimiz şu anda Türkiye’de parlamenter rejime dönmektir. Asıl amacımız bu iddiamızı mutlaka hayata geçireceğiz. Birlikteyiz, birlikte başaracağız. Birleşe birleşe kazanacağız. Kılıçdaroğlu’nu Atatürk’ümüzün koltuğuna oturtacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83